Selecteer een pagina

Je weet dat er heel veel systemen oftewel tools zijn die je kunt inzetten voor jouw onderneming. Maar welke tool gebruik je wanneer en hoe werkt die tool dan precies? Alleen het uitzoeken hiervan kost je al enorm veel tijd.

 

Ik heb goed nieuws voor je.

Ik heb een database voor je gemaakt waarin ik allerlei tools aan de hand van Nederlandstalige video’s uitleg. Alle mogelijkheden dus verzameld op één plek waar jij direct kunt bekijken hoe elk systeem werkt. Denk je eens in hoeveel tijd je dat gaat besparen.

€ 347,00 excl. btw voor levenslange toegang

Veel ondernemers kunnen nog heel veel zaken in hun onderneming automatiseren. Ze hebben alleen geen idee welke systemen ze hiervoor kunnen inzetten.

Wil jij bijvoorbeeld ook een online training maken maar heb je geen idee hoe de techniek werkt die erachter zit? In meer dan 40 video’s over onder andere OptimizePress, Wishlist en Profitbuilder leg ik je uit hoe je dit zelf kunt doen. Je hoeft het niet meer allemaal zelf uit te zoeken! En kom je er even niet uit, dan kun je altijd gebruik maken van de Facebookgroep zodat ik je weer op weg kan helpen.

Misschien heb jij op dit moment regelmatig coachsessies met je klanten via Skype. Ben je dan vooraf over en weer aan het mailen om uiteindelijk een geschikt moment te vinden waarop jullie allebei beschikbaar zijn? Wist je dat je hier ook tools voor kunt inzetten zoals TimeTrade en Calendly. Je koppelt deze systemen aan je agenda, geeft aan wanneer je beschikbaar bent, stuurt je klant een link toe en je klant kijkt zelf wanneer het hem/haar uitkomt. Dit bespaart je ontzettend veel tijd. En als je eenmaal weet hoe de tool werkt, is het heel eenvoudig.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van situaties die in jouw onderneming van toepassing kunnen zijn.

Hieronder een selectie van de tools die op dit moment beschikbaar zijn in mijn database:

Z

TeamWork

Z

Autorespond

Z

OptimizePress

Z

Wishlist

Z

Profitbuilder

Z

Asana

Z

Evernote

Z

Toggl

Z

Canva

Z

Pixlr

Z

Active Campaign

Z

Mailchimp

Toen ik met de database begon, kon je alleen de complete database kopen. Echter heb ik besloten dat je nu ook losse modules kunt aanschaffen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

Autoresponders

97,-/eenmalig
 • Module Autoresponders met daarin video’s over Autorespond, Mailchimp en Active Campaign
 • Levenslange toegang incl. updates van deze module
 • Module Online Trainingen
 • Module Projectmanagement
 • Overige modules
 • Geheime Facebookgroep
 • Deelname webinars
 • Deelname livebijeenkomsten
Bestellen

Online trainingen

97,-/eenmalig
 • Module Online Trainingen met daarin video’s over Wishlist, Mollie, MoneyBird, Poppzy, OptimizePress & ProfitBuilder.
 • Levenslange toegang incl. updates van deze module
 • Module Autoresponders
 • Module Projectmanagement
 • Overige modules
 • Geheime Facebookgroep
 • Deelname webinars
 • Deelname livebijeenkomsten
Bestellen

Projectmanagement

97,-/eenmalig
 • Module Projectmanagement met daarin video’s over Asana en Toggle.
 • Levenslange toegang incl. updates van deze module
 • Module Online Trainingen
 • Module Autoresponders
 • Overige modules
 • Geheime Facebookgroep
 • Deelname webinars
 • Deelname livebijeenkomsten
Bestellen

Compleet

347,-/eenmalig
 • Module Autoresponders
 • Module Online Trainingen
 • Module Projectmanagement
 • Overige modules over webinars, social media tools, Evenote, Pixlr etc.
 • Levenslange toegang incl. updates 
 • Geheime Facebookgroep
 • Deelname webinars
 • Deelname livebijeenkomsten
Bestellen

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot de modules. Om het overzichtelijk te houden, heb ik diverse modules aangemaakt, gesorteerd op onderwerp, met in elke module de verschillende tools. Zo is er bijvoorbeeld een module Autoresponders. In deze module vind je video’s over Autorespond, Active Campaign en Mailchimp.

De modules zijn uitgebreid en praktisch ingericht. De structuur is zeer eenvoudig zodat je niet lang hoeft te zoeken naar een bepaalde video of je maakt gebruik van de handige zoekfunctie. Er zijn ook diverse downloads beschikbaar per module met daarin prijsoverzichten en handige tips en tricks.

Ik vind het handig dat iemand de moeite neemt om alles in 1 database te zetten. Heel praktisch!
Het levert mij tijd op omdat ik niet hoef te zoeken naar het juiste filmpje die de tool uitlegt. Ik weet dat Kim dat altijd grondig uitzoekt en voor elkaar heeft.

Ik kan het zeker aanraden als je vaak met tools werkt. Er komen regelmatig filmpjes bij en je kunt een verzoek indienen als iets er nog niet instaat. Top toch?

Ingrid Liese

InLiVa

Toen ik hoorde van een collega VA dat ze had leren werken met een Autorespond systeem door de video’s uit de Database van Kim heb ik zelf ook direct een abonnement genomen. De ‘Tools for you’ database is voor een mij een geweldige informatiebron als ik een nieuwe tool of systeem wil leren kennen voor mijn online marketing of voor een klant. Naast alle handige instructievideo’s en webinar-recordings is er een besloten Facebookgroep waarin we elkaar verder helpen en als niemand het weet dan lossen Kim of Anouk het voor ons op. Prachtig om toegang te hebben tot al deze informatie die mij helpt bij om online marketing uit te voeren, en het geld meer dan dubbel en dwars waard!

Joan de Vuijst

ToHandle - Simplifier - Virtueel Assistent

€ 347,00 excl. btw voor levenslange toegang

Wat krijg je nu precies als je mijn complete database koopt:

P

Database met Nederlandstalige video’s over tools

P

Levenslange toegang tot de database

P

Besloten Facebook Groep waarin je al je vragen mag stellen

P

Maandelijks vragenuurtje. In deze vragenuurtjes vertel ik je meer over de tools of nodig ik een gastspreker uit

P

Eén keer per kwartaal een livemeeting met andere leden

Ik geef graag antwoord op jouw vragen:

Wanneer is de database beschikbaar?

Je krijgt per direct toegang tot de database. Je leven lang. Je kunt er dus onbeperkt gebruik van maken. Op dit moment staan er meer dan 100 video’s in. De database wordt ook steeds aangevuld en geüpdatet. En daar kun jij van profiteren!

Wat zijn de kosten van de database?

Je betaalt een eenmalig bedrag van € 347,00 excl. btw.

Waar gaat het maandelijks vragenuur over?

Dat bepaal jij! Elke maand is het vragenuur gekoppeld aan een bepaald thema dat ik tijdig bekend maak zodat jij al je vragen naar mij toe kunt sturen en je kunt voorbereiden. Tijdens het vragenuur dat ongeveer 45 minuten duurt, beantwoord ik alle vragen. Het vragenuur wordt overigens ook steeds na afloop in de database geplaatst. Je kunt dit dus altijd terugkijken.

Wat als ik video’s mis?

Heb jij vragen over een bepaalde tool die nog niet in mijn database voorkomt? Of mis je misschien een bepaalde video? Laat het mij dan weten. Ik doe er alles aan om jouw gewenste video zo snel mogelijk te realiseren en aan de database toe te voegen.

Kan ik ook losse modules kopen?

Ja, je kunt ook losse modules kopen. De modules kosten € 97,00 excl. BTW.
De modules die je los kunt kopen zijn:

Welke tools komen in de database aan bod?

Er komen diverse tools in de database aan bod. Denk hierbij aan diverse autoresponder systemen, video’s over WordPress, uitleg over Social Media kanalen, webinartools maar ook tools zoals Evernote, Toggl, Canva, Pixlr en  TeamWork worden besproken. Er komen nog meer tools aan bod. Dus wil je weten of een bepaalde tool in de database komt? Mail mij dan op kim@kimminten.nl.

Moet ik technisch zijn?

Nee, je hoeft absoluut niet technisch te zijn. Ik neem je stap voor stap mee in de diverse tools en ik leg alles uit aan de hand van korte, praktische video’s.

Kan ik de kosten aftrekken?

Jazeker. Je krijgt een factuur en de kosten die je maakt, kun je aftrekken van de belasting.

Mijn vraag staat er niet bij

Heb jij een vraag over de database of heb je twijfels? Laat het mij dan weten via kim@kimminten.nl. Ik beantwoord je vraag binnen 48 uur.

Ik had al een aantal keren via een blog van Kim erg handige filmpjes gevolgd met betrekking tot de tools die zij in die blogs besprak. Ik heb dan ook meteen het lidmaatschap aangevraagd, toen zij met het nieuws kwam dat ze een database wilde ontwerpen, waar nog meer van dergelijke handige tips en filmpjes in kwamen te staan.

Zo heb je een plek waar allerlei handige tools bij elkaar staan en uitgelegd worden in korte filmpjes. Ze laat dus zien wat je moet doen. En dat bespaart je enorm veel tijd, omdat je via de database heel makkelijk deze filmpjes kunt raadplegen.

Bovendien zit ze niet stil en is ze ondertussen de samenwerking aangegaan met Anouk van der Linden, die een expert is op het gebied van Google Analytics en nodigt ze andere experts uit om tijdens een webinar hun expertise te delen. Deze webinars worden ook opgenomen en komen in de database, zodat je ze terug kunt kijken.

Handig toch, zo’n database! Had ik veel eerder moeten hebben 🙂

Yvonne Smedts

Vays

Ik was op zoek naar een Nederlandse database met video’s waarin programma’s worden uitgelegd.

De database van ‘Tools for You’ is voor mij DE database waar ik eenvoudig programma’s kan leren. Er is een duidelijke structuur van de programma’s en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Is de kennis van een programma even niet toereikend dan check je de database en je kunt weer verder zonder ingewikkelde zoektochten op het internet.

Wanneer het programma nog niet beschikbaar is in de database dan kun je een mail sturen aan Kim en zij zorgt ervoor dat het snel beschikbaar is.

‘Tools for You’ is een aanrader daar word je echt blij van! Niemand kan toch zonder goed naslagwerk.

Gea Lamberts

Meer Zichtbaar

€ 347,00 excl. btw voor levenslange toegang