6 mei 2015    

Als ik ondernemers spreek over hun online marketing, hoor ik vaak:

  • ‘Ik worstel met het online zichtbaar worden.’
  • ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik online beter vindbaar word?’
  • ‘Ik zou zo graag elke dag een aantal berichten op social media plaatsen, maar waar haal ik de tijd vandaan?’
  • ‘Welke berichten kan ik op social media plaatsen?’
  • ‘Ik wil graag elke week een nieuwsbrief versturen, maar ik weet niet hoe dat werkt’

Kortom: ze hebben moeite met hun online marketing.

Herkenbaar?

Hoe zou het dan zijn als er elke dag automatisch een bericht op je social media geplaatst wordt? Of als jij je alleen maar hoeft te focussen op de inhoud van je blog en je nieuwsbrief en niet over de lay-out en de communicatie ervan? En hoe zou het zijn als jij je niet bezig hoeft te houden met de achterliggende techniek van alle systemen waarin je berichten of nieuwsbrieven plaatst? Lijkt je dat wat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je helpen en ondersteunen op het gebied van online marketing. Op basis van een planning die we samen opstellen, zorg ik ervoor dat er dagelijks berichten op je social media verschijnen. Ik voorzie je website van nieuwe informatie en zorg ervoor dat de artikelen tijdig en consequent op je site worden geplaatst. En als je graag met regelmaat een nieuwsbrief wilt versturen, dan ben ik je stok achter de deur. Jij levert de inhoud, ik doe de techniek.

Liever alles zelf doen?

Natuurlijk begrijp ik als geen ander dat het voor jou als ondernemer ‘eng’ is om zaken uit handen te geven. Je werkt tenslotte keihard aan je bedrijf en je stopt er heel je ziel en zaligheid in. Maar net als jij, ben ik zelf ook ondernemer en snap ik dat. Ik weet hoe belangrijk het is om plezier in je werk te hebben, te groeien met je bedrijf maar ook om de focus te houden op zaken die echt jouw aandacht vragen. Om die focus te kunnen behouden, is het soms beter bepaalde zaken uit handen te geven. Dus waar wacht je nog op? Twijfel niet langer en neem contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het succes van jouw bedrijf!

T 06 – 302 971 45
E kim@kimminten.nl
I www.kimminten.nl

Wil jij ook online beter zichtbaar worden?

Of ben jij dat al maar loop je tegen problemen aan? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen op het gebied van online marketing. Laat je reactie achter onder dit blog. Delen mag natuurlijk ook!

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie