18 juni 2015    

Heb je heel veel (achterstallig) werk maar ontbreekt het je aan tijd of kennis? Loop je over van de meest geweldige ideeën maar heb je geen tijd om ze uit te werken, laat staan uit te voeren? Heb je het gevoel dat het werk je momenteel leidt in plaats van dat jij het werk leidt? Vraagt je familie zich wel eens hardop af wanneer je tijd voor hen vrijmaakt? Heb je het idee dat je leeft om te werken? Dan wordt het misschien tijd om met een VA samen te werken. Is de term nog onbekend bij jou? Lees dan eerst mijn blog: Virtueel assistent? Heeft u dat zelf verzonnen? Heb je weleens van een VA gehoord maar ben je nog niet overtuigd? Lees dan snel verder.

De vijf belangrijkste voordelen van een VA:

  1. De VA kan je sparringpartner zijn. Hoe fijn is het om, als je een geweldig idee hebt, je ergens tegenaan loopt of als je gewoon even wilt overleggen je een afspraak met je VA kunt maken. De VA denkt met je mee en samen ontstaan de mooiste ideeën, komen plannen tot stand èn worden ze bovendien uitgevoerd.
  2. Voor de VA heb je geen extra werkplek nodig. Een virtueel assistent werkt vanuit huis en daarom hoef jij je geen zorgen te maken over een extra bureau, bureaustoel of computer. Dat scheelt jou weer tijd, geld en ruimte.
  3. De samenwerking is heel flexibel. Een VA werkt voor jou wanneer jou dat uitkomt. Jij koopt zo exact in wat je nodig hebt. Dat kan al vanaf een aantal uren per maand. Daarover maak je gewoon samen duidelijke afspraken.
  4. De VA is ook een zelfstandig ondernemer. Net als jij werkt een virtueel assistent ook zelfstandig en weet daarom precies wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en begrijpt waar jij mee worstelt.
  5. De VA geeft je rust. Een virtueel assistent neemt jou zorgen uit handen. De werkzaamheden voor je bedrijf gaan gewoon door maar daarover hoef jij je niet druk te maken. Samen bepalen jullie welke taken de VA kan overnemen en jij wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Doe nu je dit gelezen hebt, je ogen dicht en beeld je eens in:

  • Hoe het zou zijn om meer vrije tijd te hebben en wat je allemaal met die vrije tijd zou kunnen doen
  • Hoe het zou zijn om aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf
  • Hoe het zou zijn als al jouw mooie toekomstplannen niet alleen in je hoofd blijven zitten maar ook uitgevoerd worden

Geeft je dat een rustig en goed gevoel? Dan wordt het misschien toch tijd om met een VA samen te werken. Vraag hieronder vrijblijvend mijn gratis checklist aan.

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie