1 september 2015    

Geen onnodige tijd meer kwijt zijn aan afspraken plannen?

Heb jij ook regelmatig telefonisch contact met andere ondernemers maar duurt het soms best lang voordat je zo’n telefonische afspraak gepland hebt? En dan staat de afspraak eindelijk gepland en dan wordt ie op het laatste moment alsnog verzet? Zou je ook liever die tijd aan andere zaken willen besteden? Ben jij vaak onnodig tijd kwijt aan het plannen van afspraken?

Probeer dan eens je afspraken te plannen met behulp van een online tool. Jouw klanten en  contactpersonen kunnen daarmee zelf hun afspraak plannen in jouw agenda op een moment dat jij beschikbaar bent. En als jouw klant dan op het laatste moment een afspraak verzet,  dan kan hij of zij direct zelf een nieuwe afspraak plannen waarvan jij vervolgens een melding ontvangt in je mailbox.

Afspraken worden gekoppeld aan je agenda

TimeTrade is zo’n online tool. Ik heb er zelf ook mee gewerkt en ervaarde dat als zeer prettig. Er bestaat een gratis en een betaalde variant: tot vijf afspraken per maand is gratis, daarna kun je  overstappen op een betaald account. Kijk hier voor een overzicht van de kosten.

TimeTrade heeft als voordeel dat het gekoppeld is aan je agenda.  Op die manier zijn alleen de beschikbare momenten zichtbaar voor de klant en worden dubbele afspraken voorkomen. Wil je weten hoe je een account aanmaakt voor TimeTrade? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Hoe maak je een TimeTrade account aan

TimeTrade maakt het mogelijk dat:

  • De klant zelf een afspraak met jou kan maken op elk gewenst moment
  • De klant in één oogopslag ziet wanneer jij beschikbaar bent
  • De klant makkelijk zelf een afspraak kan annuleren of verzetten
  • Zowel de klant als jij weinig tijd kwijt zijn aan het plannen van een afspraak die jullie allebei goed uitkomt

Dus waar wacht je nog op? Maak direct een account aan en profiteer van alle voordelen!

Maak jij ook gebruik van TimeTrade en wil je je ervaringen delen? Of gebruik je misschien een heel ander systeem voor het plannen van afspraken? Laat het me weten en laat je reactie hieronder achter.

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie