15 september 2015    

TimeTrade; de voordelen als je het met LinkedIn koppelt

In mijn blog: “Geen onnodige tijd meer kwijt zijn aan afspraken plannen?  heb ik de voordelen van de online tool TimeTrade beschreven. Daarmee kunnen jouw klanten zelf online afspraken plannen in jouw agenda.

Wist je dat je TimeTrade ook aan je LinkedIn-profiel kunt koppelen? Het kan natuurlijk dat dit helemaal niet jouw wens is, maar als je als ondernemer op je website bijvoorbeeld een gratis kennismakingsgesprek aanbiedt, waarom zou je dat dan ook niet via LinkedIn doen?

Makkelijk, snel en klantvriendelijk

Wanneer een bezoeker van je LinkedIn-profiel jouw samenvatting leest en zich bedenkt dat jij iets voor hem of haar kunt betekenen, zou het toch bijzonder klantvriendelijk zijn als hij of zij vervolgens direct een afspraak met je kan plannen?

Dat lijkt mij ideaal. Weet je waarom?

De voordelen van TimeTrade gekoppeld aan LinkedIn

 • Geen onnodige tijd kwijt aan het zoeken van jouw contactgegevens
 • Doorklikken naar jouw website voor meer informatie is niet nodig
 • Direct inzicht in jouw agenda en de momenten waarop je beschikbaar bent
 • Geen frustratie over reacties op mails of voicemailberichten die uitblijven

Kortom, een flinke tijdbesparing!

Wil je weten hoe je TimeTrade kunt koppelen aan je LinkedIn-profiel? Bekijk dan onderstaande video.

Hoe denk jij over een koppeling van TimeTrade met LinkedIn? Zie jij ook de voordelen of zou je er juist niet voor kiezen? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

2 Reacties

 1. Irene

  Hoi Kim,

  Ik heb deze mogelijkheid met twee van mijn opdrachtgevers besproken en beide willen graag op hun LinkedIn account de time trade link. Dus dat ga ik voor hen regelen.

  Super bedankt voor deze tip
  Gr. Irene

  • Kim Minten

   Hoi Irene,

   Graag gedaan! Ik denk ook zeker dat het een goede zet is om dit bij je ondernemers aan te kaarten. En indien ze dit willen, natuurlijk ook te regelen. Goed gedaan!

   Gr. Kim

Geef een reactie