5 januari 2017    

2016… wat was je goed. 2017, je wordt nog veel beter!

Ik denk dat de titel alles al zegt. Wat heb ik genoten van 2016.
Als ik 2016 in één woord zou moeten omschrijven dan zou dat het woord ‘fantastisch’ zijn. Ik heb zoveel mooie momenten meegemaakt. Maar natuurlijk ook momenten waarop ik ontzettend veel heb gebaald. Ik heb er nieuwe klanten bij gekregen, maar van sommigen ook afscheid genomen. Maar wat zou 2017 voor mij in petto hebben?

2016 in een notendop

In april 2016 besloot ik om een database met video’s over tools te lanceren. In het begin een groot succes, daarna viel het even stil. En nu, nu loopt het weer gewoon goed. Ik denk dat dit ook met mijn mindset te maken heeft. Ik weet namelijk dat het een ontzettend waardevol product is en ik ben ervan overtuigd dat ik echt waarde bied. Door zelf nog meer in mijn producten en diensten te geloven, creëer ik ook een bepaalde flow en gaat alles stromen.

Zo heb ik ook samen met Sonja een workshop “Maak jouw online training” gelanceerd, die wij op 19 januari aanstaande voor het eerst geven. We zijn er allebei van overtuigd dat dit een super waardevolle dag wordt. Wij geloven er echt in. Na één week promotie was de workshop al volgeboekt! Hoe gaaf is dat?

Op 11 maart organiseer ik samen met drie andere ondernemers een event. Een event dat eigenlijk, in een andere setting, al gepland stond voor 2016 maar waar we niet helemaal uit kwamen. Het gevoel was er niet en de ideeën kwamen niet. Eind oktober wisten we het opeens. We wisten wat de onderwerpen moesten zijn, met wie we het event graag wilde geven en op welke locatie. En nu klopt het plaatje en zijn we het met vol enthousiasme aan het promoten. Wil jij meer weten over bloggen, vloggen, fotografie en content planning, kom dan naar ons event Step into the spotlights.

2017, I’m ready for it

En hoe wordt 2017? Ik heb geen idee, maar als het aan mij ligt nog beter.

Ik ben eind december met Femke Hogema gestart om Profit First in mijn onderneming te implementeren. Wat Profit First uniek maakt, is dat het een op gedrag gebaseerd cash-managementsysteem is. In plaats van regelmatige financiële inzichten te moeten lezen, geeft Profit First me direct inzicht in de financiële gezondheid van mijn onderneming enkel door te kijken naar mijn bankafschriften. Op basis van dit inzicht kan ik direct actie ondernemen en mijn winst veiligstellen. Het mooie is dat Femke mij daarbij coacht en alles in jip-en-janneketaal uitlegt. Wat ontzettend fijn is, voor iemand die niet veel, eigenlijk niets, met cijfers heeft.

Dit jaar start ik met het jaarprogramma ‘Strategisch Succes’ van Petra Fehring. Door dit programma ontwikkel ik mijzelf naar een hoger niveau en kan ik ondernemers onder andere beter helpen op het gebied van strategieën bedenken, uitvoeren en monitoren. Maar natuurlijk ga ik nog veel meer leren. Ook op persoonlijk vlak.

Ik denk, nee ik weet, dat 2017 voor mij een life changing year wordt. En ik kan niet wachten om dit alles mee te maken en te genieten van elke minuut!

Wil jij mij blijven volgen in de reis die ik in 2017 maak? Volg mij dan via Facebook. Daar plaats ik regelmatig updates over alles wat ik meemaak op zakelijk gebied.

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie