5 januari 2016    

Begin januari 2015 vertelde ik over de start van mijn onderneming.
Inmiddels zijn we een jaar verder. En wat voor een jaar… Kort gezegd: “Het was een fantastisch jaar met mooie momenten. En een jaar met veel leermomenten.”
En nu, op naar 2016!

Ik kijk er naar uit

Waarom?

2016 wordt mijn jaar omdat:

 • ik de focus op mijzelf ga leggen. Ik ga niet teveel trainingen volgen en de trainingen die ik volg die zullen allemaal enorm gaan bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkelingen.
 • ik meer aan mijzelf ga denken. In 2015 heb ik veel gewerkt, wat niet meer dan logisch is. Maar in 2016 heb ik meer “me-time” ingepland. Tijd waarin ik lekker kan ontspannen en dingen kan doen waar ik gelukkig van word.
 • er meer balans zal zijn tussen mijn werk en privé situatie. Vorig jaar heeft mijn privé situatie af en toe best wel eens “te lijden” gehad, dit omdat mijn werk voorging op alles. In 2016 ga ik hier een betere balans in zoeken. Werk is leuk en belangrijk, maar zeker niet het belangrijkste!

2016 in een notendop

 • Mijn woord voor 2016 is:
  Balans.
 • Wat ik echt wil in 2016 is:
  In 2016 wil ik alleen maar met klanten werken waar ik energie van krijg. Ook wil ik nog een (online) training lanceren dat natuurlijk onwijs waardevol zal zijn.
 • Wat ik echt nodig heb in 2016 is:
  In 2016 heb ik echt focus nodig. Focus zodat ik niet allerlei richtingen op ga, focus zodat ik echt de dingen blijf doen die ik leuk vind en focus zodat ik mijn (persoonlijke) doelstellingen ook haal.
 • Wat ik zal delen in 2016 is:
  Op zakelijk gebied wil ik veel kennis gaan delen over tools, social media en webinars. In mijn persoonlijke situatie ga ik weer denken aan de kleine dingen in het leven zoals een verjaardag, een belangrijke afspraak etc. Dit omdat ik dat het afgelopen jaar regelmatig vergeten ben.
 • In 2016 ben ik succesvol als:
  Ik ben succesvol als ik mijn (persoonlijke) doelstellingen bereikt heb.

Ik heb een kleine impressie gegeven over hoe ik het nieuwe jaar voor mij zie. Ik zou het leuk vinden als jij ook één van bovenstaande vijf vragen beantwoordt in een reactie onder dit blog. Je mag ze natuurlijk ook alle vijf beantwoorden 🙂

Hoe ziet jouw 2016 eruit?

Download mijn e-book voor alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie