Je eigen online academie in LearnDash bouwen!

Je online academie in LearnDash: voor ondernemers die méér impact willen maken met online programma’s en overal ter wereld geld willen gaan verdienen!

Herken jij je in het volgende:

Indien jij je in bovenstaand herkent is het aan te raden om je kennis te gaan bundelen en in de vorm van een online programma te gaan verkopen. Op die manier kun je veel méér mensen met jouw expertise gaan helpen en meer impact gaan maken. Ook heb je dan niet last van het ‘uurtje-factuurtje-plafond’ en kun je onbeperkt blijven opschalen met jouw bedrijf!

Je hebt een systeem nodig

Je hebt een systeem nodig om je online programma te kunnen gaan verkopen. Een systeem is nodig om je online academie draaiende te krijgen en te houden. Zodat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen en een factuur ontvangen als ze je online programma hebben aangekocht. Dit vergt alleen wel de nodige kennis om alles technisch goed op te zetten.

De mogelijkheden met LearnDash

Heb je een website in WordPress en wil je ook online programma’s gaan verkopen? Kijk dan eens naar LearnDash. LearnDash is een systeem waarmee je een online academie kunt opzetten, ook wel een plug-in genoemd. Met deze plug-in kun jij je academie in WordPress bouwen. Een fijne plug-in die ten opzichte van andere systemen/plug-ins een stuk voordeliger is!

Ideaal als je net begint met het maken van een online programma en je website in WordPress hebt gebouwd of laten bouwen.

De voordelen van LearnDash

De nadelen van LearnDash

Heel veel nadelen kent het systeem niet. Het enige is dat het technisch wat lastiger is om het allemaal op te zetten. Maar ik ben er graag voor je om je te helpen! Jij kunt het technische gedeelte aan mij uit handen geven, zodat jij je kunt blijven focussen op de inhoud van je online training, de marketing en verkoop. Of je kunt mijn stappenplan met video’s volgen, zodat het opzetten van je online academie je een hoop uitzoekwerk scheelt en je er zeker van bent dat je academie straks werkt!

Hoe kan ik je helpen?

Zoals hierboven ook gezegd, kun je het technische gedeelte helemaal aan mij uit handen geven. Ik zet dan technisch de online academie in LearnDash voor je op. Het enige waar jij je dan druk over hoeft te maken is de inhoud van je online programma, de marketing en verkoop.

Ook is het mogelijk om alleen de technische koppelingen aan mij uit handen te geven, of ik help je met mijn DO IT YOURSELF LearnDash online programma waarbij je video’s en een stappenplan ontvangt, zodat jij je online academie technisch helemaal zelf kunt gaan opzetten.

Complete ontzorging van A-Z

v.a. €897,- excl. BTW
897
excl. BTW
 • Ik ontzorg je volledig bij het opzetten van jouw online academie met LearnDash in WordPress.
 • Installatie LearnDash in WordPress.
 • Installatie + inrichting WooCommerce voor het verkopen van je online trainingen
 • Je online academie in jouw huisstijl opmaken.
 • Realisatie technische koppelingen
 • Klaarzetten van de content

Ontzorging; alleen techniek

v.a. €497,- excl. BTW
497
excl. BTW
 • Ik help je met de technische koppelingen van jouw online academie.
 • Installatie LearnDash in WordPress.
 • Installatie + inrichting WooCommerce voor het verkopen van je online trainingen
 • Je online academie in jouw huisstijl opmaken.
 • Realisatie technische koppelingen
 • De omgeving is verkoopklaar, je dient alleen zelf de content erin te zetten, zoals de video’s, werkboeken en o.a. de teksten.

LearnDash programma

DO IT YOURSELF
127
excl. BTW
 • Aan de hand van een uitgebreid stappenplan en online video’s ga je zelf aan de slag.
 • Je ontvangt een uitgebreid PDF waarin van A-Z wordt uitgelegd welke stappen jij moet doorlopen.
 • Incl. je ontvangt meerdere lancering-, marketing- en verkooptips, zodat jij je online programma straks niet alleen hebt staan en alles technisch naar behoren werkt, maar dat je óók verkopen gaat realiseren.
 • Incl. je ontvangt levenslang toegang tot een besloten Facebook community waar jij al je vragen kunt stellen, mocht je ergens tegenaanlopen
 • Een volledig online programma waarin je van A-Z wordt uitgelegd hoe jij je online academie in LearnDash kunt bouwen, zodat je niet het wiel zelf hoeft uit te vinden en je zeker weet dat alles naar behoren werkt.

Testimonials

Over mij

Mijn naam is Kim Minten en ik ben in 2014 mijn bedrijf gestart. Wat ik de afgelopen jaren heb gezien is dat nog veel ondernemers nog weinig tot geen vrijheid in het ondernemerschap ervaren. Ze werken hard op basis van uurtje-factuurtje, doen dit weliswaar met veel passie, maar houden privé weinig tijd over om leuke dingen te doen en van een welverdiende vakantie te genieten.
Aan de andere kant zijn er ook ondernemers die het ‘slimmer’ aanpakken. Zij bundelen hun expertise en verkopen dit in de vorm van een online programma. Voor zo’n online programma vragen zij dan zo’n €80 tot €4000,-. Super slim, want als jij je kennis bundelt en dit verkoopt in de vorm van een online programma, dan heb je niet te maken met het ‘urenplafond’ en kun je onbeperkt blijven opschalen met jouw bedrijf!

 

kim-minten-technische-ondersteuning

Om een online programma te verkopen heb je een systeem nodig. Een systeem zorgt ervoor dat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen, een factuur ontvangen als ze je online programma hebben gekocht, en dat alles naar behoren werkt. Ik help mijn klanten met het technisch goed opzetten van zo’n systeem, zodat mijn klanten zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.

Inmiddels heb ik al +40 ondernemers mogen helpen met het technisch opzetten van een online academie. Dat is waar ik echt voldoening uit haal, omdat ik zie welke resultaten mijn klanten met online programma’s behalen. Klanten die prachtige cijfers per maand draaien én veel meer vrijheid ervaren.

Zo zet ik technisch alles goed op, stel ik de juiste plug-ins in, koppel ik een betaalsysteem zoals Mollie en eventueel een autoresponder zoals ActiveCampaign. Ik zorg dat je technisch helemaal ontzorgd wordt, waardoor jij ook eerder live kunt met jouw online programma. Liever zelf technisch jouw online academie opzetten? Volg dan mijn DO IT YOURSELF online programma , waarbij je een bewezen stappenplan incl. video’s doorloopt en zeker weten niks over het hoofd ziet! Oh en je ontvangt hierbij nu ook de best-practice lancering-, marketing- en verkooptips. Hier vind je meer informatie over het DO IT YOURSELF programma .

Veelgestelde vragen (FAQ):

Het wordt op maat gemaakt omdat ieders wensen anders zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een online programma met 5 modules en 10 video’s hebt, of een online programma van 15 modules en 30 video’s.

Ik zorg dat alle technische koppelingen worden gemaakt met o.a. Mollie (betaalsysteem), plug-ins en een autoresponder zoals bijvoorbeeld een ActiveCampaign/MailBlue/MailChimp (zodat kopers straks automatisch een mailtje ontvangen).

Je houdt 1 jaar toegang en je ontvangt ook eventuele updates. Zo kun je alles op je eigen tempo volgen en nog een keer terugkijken. Mijn mening is dat het je zeker moet lukken om binnen 1 jaar je online academie op te zetten. Wel behoud je lifetime toegang tot de Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen.

Als je kiest voor het uitbesteden van je online academie, zet ik alles van A-Z voor je klaar. Aan het eind maak ik nog wat video’s voor je zodat je er zelf mee uit de voeten kunt. Kies je voor de online training? Dan kun je eventuele vragen stellen in de Facebookgroep.

Ja dat is mogelijk. Je kunt een aantal licenties via mij afnemen. Voor meer informatie kun je mailen naar kim@kimminten.nl

Als we samen aan de slag gaan met je online training spreken we samen het oplevermoment af. Dit hangt af van een aantal factoren waaronder of de content bijvoorbeeld al helemaal klaar is. Vaak kan een oplevering binnen 2 weken plaatsvinden. Kies je voor de online training, dan hangt het helemaal van jezelf af hoe lang het duurt.

Als je interesse hebt in het uitbesteden van de online academie, dan kun je hier een afspraak inplannen. We hebben dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna maak ik een offerte voor je op. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag! Kies je voor de online training, dan krijg je direct toegang tot de training met alle content.

Nog een andere vraag?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!