Zelf je online academie in LearnDash bouwen?

Ik heb een stappenplan incl. video’s opgemaakt die je eenvoudig kunt volgen, zodat je niks over het hoofd ziet en alles straks naar behoren werkt!

Een online programma verkopen? Dan heb je een systeem nodig!

Jij hebt besloten je kennis te bundelen en dit te gaan verkopen in de vorm van een online programma. Slim, want op die manier kun jij veel méér mensen gaan helpen, meer impact maken en straks overal ter wereld geld gaan verdienen. En dat ongeacht waar je bent, je energie en het tijdstip van de dag. Online programma’s zijn hot én de manier om veel meer omzet te maken en vrijheid te ervaren.

Alleen… jij hebt kennis van jouw vakgebied, maar het technisch opzetten van een academie is een vak apart…

Je hebt namelijk een systeem nodig om je online programma te kunnen gaan verkopen straks, en zodat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen en een factuur ontvangen als ze je programma hebben gekocht. Een systeem is nodig om je online academie draaiende te krijgen en houden. Dit vergt alleen wel de nodige kennis om alles technisch goed in te stellen.

Nu kun je natuurlijk je online academie technisch door iemand laten opzetten (dat kun je overigens ook door mij laten doen), maar wat nu als er een handig stappenplan is waarin precies van A-Z staat wat je moet doen? En wat je veel tijd bespaart om het allemaal zelf uit te zoeken én geld bespaart om iemand in te schakelen? Ik heb zo’n stappenplan incl. video’s voor je opgemaakt. Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk, tijd, stress en geld!

Wat zijn de mogelijkheden met LearnDash?

Er zijn ontzettend veel systemen waar je een online academie mee kunt bouwen, namelijk: Huddle, Poppyz, SYS, Wishlist Member, Cours Flow, Kajabi en onder andere het populaire systeem LearnDash. Ieder systeem kent zijn voor- en nadelen. Het systeem LearnDash is een prettig systeem, maar je moet wel even weten aan welke knoppen je moet zitten. Je wilt immers niet dat je online academie straks niet werkt, toch?

Met de plug-in LearnDash kun jij je online academie via WordPress aanbieden. Heb je een website in WordPress? En wil je ook online programma’s gaan verkopen? Mijn advies zou dan zijn om voor LearnDash te kiezen. Helemaal als je net start met het aanbieden van een online programma. De plug-in is ten opzichte van andere systemen/plug-ins namelijk een stuk voordeliger.

De mogelijkheden van LearnDash:

 • Eenvoudig te koppelen aan WordPress-website;
 • Maandelijks of eenmalig betalen instellen via iDeal;
 • Designen in je eigen huisstijl;
 • Integratie met boekhouding en e-mail tools mogelijk;
 • Meerdere cursussen aanbieden mogelijk;
 • Cursus kan uit meerdere hoofdstukken en lessen bestaan;
 • Voortgang van de deelnemer tonen is mogelijk;
 • Toets aan het einde van het hoofdstuk of cursus;
 • Gepersonaliseerd certificaat van deelname na afronding van de cursus;
 • Gratis lessen weggeven aan een deelnemer;
 • Content dagelijks, wekelijks of maandelijks geautomatiseerd laten vrijkomen (content dripping);
 • Vimeo video’s toevoegen aan jouw trainingen.

Voordelen LearnDash:

 • Eenvoudig te downloaden;
 • Designen in dezelfde stijl als je website;
 • Als je thema van WordPress geschikt is voor je mobiel, dan is de cursus dat ook;
 • Werkt hetzelfde als nieuwe pagina’s en berichten aanmaken in WordPress;
 • Deelnemers hebben na betaling direct toegang tot de training;
 • Kost weinig tijd om te maken;
 • Eenmalige investering en daarna geen maandelijkse kosten (scheelt een hoop geld);
 • Content dagelijks, wekelijks of maandelijks geautomatiseerd laten vrijkomen (content dripping).

Nadelen LearnDash:

 • Extra plug-ins nodig bij integreren MailChimp of een andere e-mailmarketingprogramma;
 • Technisch lastiger om op te zetten.

Heel veel nadelen kent het systeem dus niet. Het enige is dat het technisch wat lastiger is om het allemaal technisch op te zetten. Vandaar dat ik speciaal voor dit systeem ook een online programma heb gemaakt waarin ik je dit van A-Z uitleg, zodat je niks over het hoofd ziet en je academie straks naar behoren werkt!

Het DO IT YOURSELF programma – bouw zelf je online programma in LearnDash

In het DO IT YOURSELF programma leg ik je aan de hand van een uitgebreid stappenplan en video’s precies uit hoe jij je online academie in LearnDash kunt bouwen. Het programma is er volledig op gefocust om jouw online academie met het systeem LearnDash op te zetten.

Wat je allemaal ontvangt bij het DO IT YOURSELF programma LearnDash:

 • Een uitgebreid PDF waarin van A-Z wordt uitgelegd welke stappen jij moet doorlopen om je online academie technisch in LearnDash via WordPress te bouwen;
 • Incl. lancering-, marketing- en verkooptips, zodat jij je online programma straks niet alleen hebt staan en alles technisch naar behoren werkt, maar dat je óók verkopen gaat realiseren. Je krijgt de best-practice tips van online marketeer Naomi Beusink van Beusink Marketing, met als doel dat jij van jouw online programma óók een succes gaat maken.
 • Incl. meerdere video’s met uitleg hoe jij alles technisch goed koppelt en opdrachten die je uit dient te voeren, zodat alles naar behoren werkt;
 • Incl. levenslang toegang tot een besloten Facebook community: waar jij al je vragen kunt stellen, mocht je ergens tegenaanlopen ;Je ontvangt 1 jaar toegang tot dit alles!

Het online programma heeft zeker een waarde van €497,-.

En nu tijdelijk kun jij dit alles voor SLECHTS(!) €127,- excl. BTW aanschaffen.

Laat je een online academie door iemand technisch bouwen, dan ben je al gauw €997,- kwijt.

En je betaalt nu voor dit alles slechts €127,- excl. BTW! Door alleen al de lancering-, marketing- en verkooptips te volgen en je online programma straks meer te gaan verkopen, heb je de investering zó weer terugverdiend! Ook scheelt het je een hoop uitzoekwerk en stress. Je hoeft alleen maar alle stappen te doorlopen en de video’s te volgen.

Ik heb het je heel gemakkelijk gemaakt! Het wordt straks nog leuk om je online academie technisch zelf in LearnDash te gaan bouwen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Yes, je bent erover uit: je wilt je online academie zelf gaan bouwen in LearnDash via de omgeving WordPress. En je wilt graag het stappenplan incl. de video’s, opdrachten en toegang tot de online community ontvangen. Hoe gaat dat dan in zijn werk?

1.

Online betalen

Je kan simpel en gemakkelijk via de buttons op deze pagina het online DO IT YOURSELF – LearnDash programma aanschaffen

2.

Ontvang een e-mail

Na betaling ontvang je binnen 10 minuten een e-mail met je inloggegevens.

3.

Volg de training

Je kunt gelijk starten en ontvangt meteen toegang tot alle video’s, het stappenplan, de opdrachten, de lancering-, marketing-, en verkooptips, én toegang tot de Facebook community.

Ervaringen van anderen

Wat zit er niet bij inbegrepen?

Het enige wat niet bij het programma zit inbegrepen, zijn de kosten voor het online systeem zelf. De plug-in LearnDash dien je zelf aan te schaffen. Ook dien je een website in WordPress te hebben om hier de online academie in te kunnen bouwen. Het online programma met de video’s en het stappenplan helpt je om van A-Z jouw online academie zelf te bouwen. Zodat je niks over het hoofd ziet, een bewezen stappenplan met video’s volgt, en niet enorm veel tijd kwijt bent aan alles zelf uitvinden. Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk en bespaart je eventuele stress!

Nu tijdelijk €127,- (ter waarde van €497,-!)

Veelgestelde vragen (FAQ):

Je houdt 1 jaar  toegang en je ontvangt ook eventuele updates. Zo kun je alles op je eigen tempo volgen en nog een keer terugkijken. 

Je ontvangt direct toegang tot alle video’s, het stappenplan en de Facebook community. Verder houd je 1 jaar toegang en kun je alles op eigen tempo bekijken.

Ja, klopt! In deze online training leg ik je precies uit hoe jij je online academie bouwt met de plug-in LearnDash in WordPress. Alle video’s en het stappenplan zijn dus 100% gefocust op je academie bouwen in LearnDash. Je moet dus wel ook echt een website in WordPress hebben. Heb je tussendoor vragen? Dan kun je deze altijd in de Facebook community stellen.

Jazeker! Juist dan is het online programma geschikt voor jou. Ik leg je namelijk stap voor stap uit hoe je alles goed instelt. Zodat je er zeker van bent dat je academie straks naar behoren werkt en je niet e-mails van teleurgestelde klanten krijgt. Je hoeft helemaal niet technisch te zijn. Ik leg je precies uit wat je moet doen! Handig, nietwaar? Scheelt je een hoop uitzoekwerk!

Ook dat is mogelijk! Wil je liever niet alles zelf doen maar het technische gedeelte uit handen geven? Dat kan! Ik help je hier graag mee. Voor alle mogelijkheden om mijn hulp in te schakelen bij het technische gedeelte van je online academie, zie deze pagina.

 

Heb je nog een andere vraag over deze training?

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!