11 oktober 2018    

Hoe ik je kan helpen meer winst te maken met je bedrijf

In mijn artikel Mijn ondernemersreis – het laatste stukje maakt de puzzel compleet! heb je meer kunnen lezen over de weg die ik bewandeld heb met mijn onderneming. Een onderdeel hiervan is ‘Profit First’. In het vorige artikel Zekerheid en rust met Profit First heb ik je meer verteld over wat Profit First inhoudt en wat het voor mij betekent.

In dit artikel wil ik je meer vertellen over hoe ik je kan helpen bij Profit First. Er zijn namelijk verschillende opties om meer over Profit First te weten te komen.

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt.

Boek en/of luisterboek

Femke Hogema heeft een boek geschreven over Profit First. Dit boek kun je hier bestellen. Vind je het prettiger om het boek digitaal te ontvangen, dat kan ook. Wil je het e-book aanschaffen? Dan kan dat hier.

Luister jij liever naar het boek? Femke heeft het boek ook ingesproken en dat kun je hier bestellen.

Introductie workshop

Zelf geef ik regelmatig introductieworkshops. Op een locatie in Soest vertel ik je in 3 uur tijd meer over het Profit First principe. Ik vertel je wat de voordelen zijn, we oefenen met praktische voorbeelden zodat je de methode beter leert kennen en je hoort wat het JOU oplevert.

De bedoeling van deze workshop is om je meer inzicht te geven. Na deze workshop heb je Profit First nog niet geïmplementeerd.

Op 19 december 2018 geef ik mijn eerste workshop over Profit First. Deze zit inmiddels helemaal vol. Daarom geef ik een 2e workshop op dinsdag 8 januari 2019. Wil je hier bij zijn of meer informatie ontvangen, mail mij dan op kim@kimminten.nl

Profit assessment

Ik kan een Profit assessment voor je maken. Het Profit assessment is een beknopt, actiegericht plan om de financiële gezondheid van je onderneming per direct en continu te verbeteren. In het assessment staat zowel je huidige financiële situatie centraal als een plan om je doelen te bereiken.

Het assessment is onder andere gebaseerd op de financiële en zakelijke gegevens die je met mij deelt, waaronder:
● jaarrekening(en)
● aangifte inkomstenbelasting
● huidige cijfers en globaal plan

Je ontvangt jouw individuele historische én streefpercentages voor de winst, het salaris, de belastingen en de kosten. Ook ontvang je een maatwerkplan om je streefpercentages te behalen. Je kunt direct van start!

Coachtraject

Wil je dat je hele onderneming onder de loep genomen wordt in combinatie met Profit First? Ook dat is mogelijk. We gaan 6 maanden met elkaar aan de slag. Het is een maatwerktraject dus al je wensen nemen we daarin mee. Een mooi voorbeeld van een traject:

Stap 1: we brengen je wensen en doelen in kaart.
Stap 2: we zetten je inkomsten en omzet op een rij en daar waar mogelijk kijken we naar besparingen.
Stap 3: ik maak een Profit assessment voor je.
Stap 4: ik breng alle processen van je onderneming in kaart en zorg dat systemen optimaal zijn ingericht.
Stap 5: we bouwen of optimaliseren een team. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt. Ik zorg voor de werving, selectie en het inwerken. Natuurlijk blijf je zelf nauw betrokken bij dit proces.

Na 6 maanden loopt jouw onderneming soepel en heb je een team om je heen staan. Dan kijken we of ik nog langer nodig ben binnen je bedrijf; op een vaste urenbasis of bijvoorbeeld op projectbasis.

Heb je interesse in één van deze diensten? Stuur mij een mail op kim@kimminten.nl

Op naar een winstgevender bedrijf!

Download de eerste twee hoofdstukken van het boek Profit First

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie