arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe ik mijn onderneming voor eens en altijd financieel gezond maakte

Stel je eens voor dat jij je nooit meer druk hoeft te maken of jij jouw facturen wel kunt betalen. Je weet iedere maand zeker dat er voldoende salaris op jouw rekening wordt gestort en dat alle vaste lasten zonder problemen betaald kunnen worden. Dit lijkt misschien een droom, maar voor mij is dit inmiddels de realiteit. Benieuwd hoe ik mijn onderneming voor eens en altijd financieel gezond maakte en hoe jij dit ook kunt doen? Dat vertel ik je in deze blog.

Ooit was ik net als jij.

Ik had een goedlopend bedrijf en werkte dan ook hard om zo veel mogelijk winst te maken. Aan het einde van de maand overheerste de teleurstelling: onderaan de streep bleef er haast niets over. Al mijn inspanningen loonde niet. Enorm frustrerend en helaas was ik niet de enige. Heel veel ondernemers weten hoe het is om:

  • Doodsbang te zijn voor de blauwe envelop;
  • Jezelf onvoldoende of helemaal geen salaris uit te keren;
  • Nooit winst te maken;
  • Geen inzicht te hebben in wat je kan uitgeven aan trainingen, tools of een team.

Ik was het zat om constant alle eindjes aan elkaar te knopen, slapeloze nachten te hebben over geld en nul financieel overzicht te hebben. Gelukkig leerde ik tijdens het evenement ‘Winstgevende plannen‘ van Femke Hogema over Profit First. Dé methode om mijn en jouw onderneming voor eens en altijd financieel gezond te maken. Door deze methode is mijn leven veranderd. Ik maak nu iedere maand winst, ben in no time klaar met mijn administratie en weet precies hoe ik er financieel voor sta. Daardoor kan ik de juiste keuzes maken en weet ik precies hoeveel ik kan uitgeven. Het zwetend wakker worden door geldzorgen behoort voorgoed tot het verleden.

Unieke kans: maak met jouw onderneming meer winst dan ooit

Ik gun jou ook financiële rust en overzicht. Daarom heb ik besloten om jou te helpen. Dit is een eenmalige en unieke kans om jouw onderneming financieel gezond te maken. Jij kunt de rode cijfers voorgoed vaarwel zeggen en meer winst maken dan je ooit had durven dromen. Als jij deze mogelijkheid met beide handen aangrijpt, dan krijg jij:

– Toegang tot de online training Profit First.
Je ontdekt hoe jij een financieel gezonde onderneming creëert in slechts 8 eenvoudige stappen;

– Drie exclusieve webinars over Profit First:

– webinar 1: 11 oktober om 10.00 uur: dit is Profit First.
Je krijgt uitleg over de methode die jouw leven gaat veranderen. Ook krijg jij inzicht in hoe jouw onderneming er nu voor staat. Als jij dit weet, kun je enorme stappen gaan zetten om jouw winst te vergroten.

– webinar 2: 13 november om 10.00 uur: zo maak je een winstgevend plan dat echt werkt.
Je komt er tijdens deze webinar achter hoe jij jouw financiële droomsituatie werkelijkheid kunt maken.

– webinar 3: 11 december om 10.00 uur: dit zijn jouw streefpercentages en zo ga je verder.
Alles wat je nodig hebt om flink winst te gaan maken.

– Een replay van de webinars.
Handig als je er niet bij kunt zijn!

– De mogelijkheid om al jouw brandende te stellen aan mij.
Als gecertificeerde Profit First professional kan ik jou optimaal helpen.

Dat is nog niet alles. Dit pakket kost normaal gesproken €197,- maar ik had al verklapt dat ik jou een uniek aanbod wilde doen. Alleen in de maand september kun jij profiteren van een enorme korting van maar liefst €100,-. Dat betekent dat jij voor een investering van €97,- excl. BTW ervoor kan zorgen dat jouw geldzorgen verleden tijd zijn. Wacht niet langer en meld je snel aan, want voor je het weet is deze bijzondere kans aan je voorbij gegaan!

Reactie plaatsen

Cookies...