Selecteer een pagina
Online Training maken

Een online training maken

Ben jij ondernemer en wil jij jouw diensten via een online training gaan aanbieden, maar…

 

  • Weet je niet waar je moet beginnen en wat er allemaal bij komt kijken?
  • Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken?
  • Wil jij je focussen op de inhoud en niet op de techniek die er bij komt kijken?
  • Zie je verschillende beren op de weg waardoor je de stap nog niet hebt durven te zetten?

Wij begrijpen dat helemaal. Wij weten hoe lastig de techniek kan zijn en hoeveel er bij komt kijken. Ook begrijpen wij het heel goed dat jij je volledig op de inhoud wilt focussen. Wij kunnen je helpen!

Wie zijn wij?

Ik ben Kim Minten en ik ondersteun energieke ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf.
Ik geloof dat de wereld aan het veranderen is. In de toekomst zal internet steeds belangrijker worden. Ik geloof dat jij, als kleine ondernemer, ook hieraan mee kunt doen.
Let maar op.

Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig geen online training? En hoe gaaf zou het zijn als jij er ook één hebt? Als jij nog meer mensen kunt helpen omdat jouw kennis online (in een afgeschermde) omgeving staat.

Sonja Akkies

Ik ben Sonja Akkies-Grilk en ik ondersteun ondernemers die hun diensten online aanbieden met de online marketing zodat ze op Social Media zichtbaar(der) worden én blijven.
Daarnaast ondersteun ik graag ondernemers met het maken en inrichten van hun online trainingsomgevingen. De technische kant, het inrichten en zorgen dat alles werkt vind ik heerlijk om te doen.

Hoe lekker is het als jij alleen met de inhoud bezig hoeft te zijn en het bouwen van jouw online training kan uitbesteden? Klinkt goed toch?

Kim en Sonja zijn geniale duizendpoten. Zonder hun hulp had ik mijn online platform niet kunnen bouwen. Ze kennen de processen, denken mee, werken veel uit en reageren overal zeer snel en adequaat op. Daarnaast zijn het vooral zeer prettige persoonlijkheden. Een aanrader!

Richard de Leth

Oersterk

Van zowel Kim als Sonja heb ik ontzettend veel steun gehad tijdens het inrichten van mijn Online Academie. Mijn focus ligt op het bedenken en maken van de inhoud. Ik ontdekte al snel dat een Online Academie inrichten veel tijd kost, er komt een hoop bij kijken. Kim heeft hier veel ervaring in en kan dat zéér efficiënt. Mijn beslissing om haar expertise in te schakelen was snel genomen.
Geen moment spijt van gehad!

Het fijne is dat we elkaar stimuleren, samen houden we ons aan de gemaakt afspraken. Kim werkt proactief en denkt mee. Is ook niet te beroerd iets aan te passen als ik het anders wil.

Tijdens de vakantie van Kim kreeg ik aanvullende ondersteuning van Sonja. Het waren de laatste loodjes voordat de Online Academie live ging. Sonja was echt een engel en stond altijd klaar voor mijn (vele) vragen.

De academie is live gegaan zonder enige vorm van stress aan mijn kant.
Alles stond op tijd klaar en was 100% getest.

Wil je een Online Academie opstarten?
Houd je bij de werkzaamheden waar je goed in bent en besteed de rest uit.
Ik beveel Kim en Sonja van harte aan!

Yolanda Burger

Webguidance

Hoe gaan wij te werk?

 

Stap 1 – Oriënterend gesprek
Als eerste hebben we een oriënterend gesprek met je. Dit om te kijken wat je wensen zijn, om je ideeën te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Ook bespreken we belangrijke aspecten zoals bijv. de deadline e.d. Na het oriënterend gesprek maken wij een offerte op maat voor je. Zodra de offerte akkoord is, gaan we voor je aan de slag met de volgende stap.

Stap 2 – Planning
We maken een planning zodat iedereen exact weet wanneer er wat dient te gebeuren.

Stap 3 – Voorbereiding
Wij gaan aan de slag met het maken van visuals (afbeeldingen) en de eerste opzet van een salespagina. Er vindt een Skype gesprek plaats om te kijken of de visuals naar wens zijn en om de verdere gang van zaken te bespreken. De eventuele aanpassingen voeren wij door.

Stap 4 – Aan de slag met inhoud
We starten met het maken van de lessen in je training. Er vindt een Skype gesprek plaats om te kijken of de eerste les naar wens is. Dit omdat deze les als ‘basis’ gebruikt gaat worden. We maken de overige lessen af.

Stap 5 – Afronding
Er vindt een afrondend Skype gesprek plaats.

Kim als VA was voor mij de gouden zet waardoor ik echt van start ben gegaan! Ik was al een heel eind met mijn online programma, maar ik ontdekte dat het toch behoorlijk veel werk was om het ook technisch in elkaar te zetten. Het kostte me veel tijd en energie om me dit eigen te maken. Toen besloot ik om met een VA te gaan werken, om me zo op de inhoud te kunnen gaan richten en me niet meer druk te maken om het technische deel.
Meteen toen ik met Kim van start ging, werd ik superblij! Ze ging direct voortvarend aan de slag door met een voorstel w.b. planning te komen. Dit zette mij aan tot concrete actie en ineens wist ik wat ik wanneer moest doen. Dit was ik zelf even kwijt geraakt door de hoeveelheid aan acties en taken. Mijn plan kreeg meteen structuur, ik ging zelf ook een veel meer concrete planning maken en dat leidde ertoe dat ik veel productiever te werk ging.
Daarnaast bleek Kim ook nog eens heel goed met me mee te denken en kwam ze met ongevraagd advies dat ik erg op prijs stelde. Ze doet dit alles op kordate en prettige wijze, zonder te veel poespas. Dat maakt het communiceren met haar lekker concreet en duidelijk
 
Kortom; ik voelde met Kim als VA echt ontlast en ontzorgd, zodat ik heerlijk aan m’n programma kon werken dat inmiddels zijn eerste zeer succesvolle ronde heeft gedraaid!
Susan van Asten

ROMEcoaching

Ik wou al geruime tijd een onlinetraining ontwikkelen, maar ik had geen idee hoe ik daarmee moest van start gaan.
Toen ben ik met Sonja in zee gegaan. Na een eerste kennismaking wist ik meteen dat dit mijn ontbrekende schakel was : van begin tot einde heeft zij al mijn ideeën in een perfect programma gegoten, met heel veel oog voor details (waar ik nooit zou aan denken) en een grote know-how van wat het best werkt. 
Mijn onlineprogramma was meteen een schot in de roos en dit heb ik zeker grotendeels te danken aan Sonja !
Véronique Lecluyse

Dieet Lecluyse

Vul dan onderstaand contactformulier in inclusief jouw vraag. Wij nemen dan contact met je op.

Stel je vraag over jouw online training