Plug & Pay voor jouw online programma

De voordelen van Plug & Pay voor jouw online programma!

Heb je al eens gehoord van Plug & Pay? Met deze tool maak je snel en eenvoudig betaalpagina’s. Verkoop je online cursussen of producten, dan is een converterende betaalpagina een absolute must om je omzet flink te laten stijgen. Maar hoe werkt deze tool? En welke voordelen levert Plug & Play voor jou op? Dat vertel ik je in deze blog.

Wat zijn de voordelen van Plug & Pay?

Plug & Pay heeft diverse mogelijkheden te bieden. Zo kun je onder andere:

 • Kant-en-klare betaalpagina’s: het fijne aan Plug & Pay is dat jij je betaalpagina binnen no-time hebt staan. Wat je veel tijd scheelt. Ook kun je een aantal zaken customizen, zoals het toevoegen van een kassakoopje of een afteller om urgentie te creëren.
 • Kassakoopjes toevoegen: een zeer aantrekkelijke functie van Plug & Pay is het toevoegen van kassakoopjes om je omzet te vergroten. Zodra potentiële klanten een product hebben toegevoegd aan hun winkelmandje en de betaling starten, kun je ze tevens nog iets extra’s aanbieden (dit noemen ze ook wel een upsell doen of dus een kassakoopje toevoegen). Wanneer klanten op jouw betaalpagina zijn, hoeven ze enkel een hokje aan te vinken, waardoor zij jouw bijbehorende product direct kunnen bestellen en jij dus je omzet kunt vergroten.
 • 1-klik upsells: Heeft men jouw product/dienst aangeschaft? Dan kun je ze zelfs na het voltooien van de aankoop nog iets extra’s aanbieden. Denk hierbij aan een extra e-book of een totaal ander product. Ook hiermee kun jij je omzet vergroten.
 • Beheren van abonnementen en termijnbetalingen: met Plug & Pay beheer je gemakkelijk jouw abonnementen en termijnbetalingen. Het is hierbij mogelijk een product aan te maken, welke in een abonnementsvorm of via een termijnbetaling wordt aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement op jouw online trainingen.

Inclusief A/B testing: met Plug & Play heb je ook de mogelijkheid om uitgebreid te A/B testen en te kijken welke variant (variant A of B) qua betaalpagina beter converteert en dus zorgt voor meer omzet.

Hoe werkt Plug & Pay?

Volg onderstaand stappenplan om een Plug & Pay betaalpagina aan jouw online academie toe te voegen:
1. Ga naar www.plugandpay.nl, maak een account aan en start met het invullen van de gegevens van jouw bedrijf via ‘account’ → ‘instellingen’.

Plug & Pay instellingen

2. Koppel Mollie aan Plug & Pay. Hiervoor moet je de API-keys van Mollie invullen. Je kunt dit doen door in te loggen op de website van Mollie en in het menu te klikken op ‘developers’→ ‘API-keys’.

Plug & Pay uitleg

3. Je zal hier een Live API-key en een Test API-key vinden. Deze API-keys vul je vervolgens in bij Plug & Pay bij ‘instellingen’ → ‘betalingen’.

4. Nu kun je jouw eerste product aanmaken en dus je online programma toevoegen! Ga naar ‘producten’ in het menu en klik op ‘product toevoegen’.

5. Voer nu de details van het product in, de prijs van jouw product, en de gegevens voor jouw administratie in, zoals een eventuele grootboekrekening of SKU. Is jouw product downloadbaar (bijvoorbeeld een e-book waar men voor moet betalen)? Je kunt dan bij ‘downloads’ kiezen voor ‘bestanden uploaden’, zodat dit bestand vervolgens wordt weergegeven op de bedanktpagina van Plug & Pay.

Je hebt nu jouw eerste product aangemaakt. Super! Tijd om jouw product te gaan verkopen. Ga naar ‘checkouts’ en maak een checkoutpagina aan. Hier kun je vervolgens jouw product selecteren en je bent er klaar voor om je product in de markt te brengen!

Waarom ik Plug & Pay aanraad

Ik kan je Plug & Pay zeker aanraden, omdat je met deze tool door de handige kassakoopjes en 1-klik upsells jouw omzet flink kunt laten stijgen! Daarnaast zien de betaalpagina’s er professioneel uit en heb je deze binnen no-time opgezet. Kortom: ik zou zeggen probeer Plug & Pay ook eens uit! Je kunt via deze link Plug & Pay tijdelijk gratis uitproberen om te kijken of het iets voor jou is >>


Liever affiliate partner worden? Ook dat is mogelijk! Meer hierover lees je hier >>

 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het technisch goed opzetten van je online academie en het instellen van je betaalpagina’s? Mail mij dan gerust. Ik help mijn klanten dagelijks met het technisch instellen en koppelen van hun online academie, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop. Ik help je graag! Mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan naar: kim@kimminten.nl

Welk systeem is het meest geschikt voor jouw online academie?

Download mijn gratis e-book en ontdek welke systemen (plug-ins en tools) er allemaal zijn, wat de voor- en nadelen zijn per systeem, welke mogelijkheden ieder systeem heeft en wat de verschillen in kosten zijn.

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Alle
 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
5 TIPS voor een professionele online academie
5 tips voor een professionele online leeromgeving!

Je bent al een tijdje bezig met het maken van jouw online programma, of het idee is er en je wilt er dan nu eindelijk mee starten. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw online leeromgeving professioneel overkomt? Waar dien je zoal rekening …

SmallPdf
Wat is Smallpdf en wat kun je allemaal met deze tool?

Heb je al eens van Smallpdf gehoord? Het programma is ideaal wanneer je bewerkingen wilt uitvoeren op een pdf-bestand, zoals het splitsen of verkleinen van een bestand of het bewerken van teksten. In deze blog vertel ik je hoe Smallpdf werkt en welke voordelen dit …

Whishlist Member
De plug-in WishList Member voor jouw online academie!

Ben je van plan om een online programma te gaan maken, of misschien is die al klaar? En nu… de techniek nog. Want hoe ga je jouw online programma verkopen? Hoe zorg je ervoor dat je online training alleen toegankelijk is voor de mensen die …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download nu gratis!

Welk systeem is het meest geschikt voor het bouwen van jouw online programma?