Behoefte aan technische ondersteuning bij je online academie?

Laat mij je helpen!

Over mij – Kim Minten

Mijn naam is Kim Minten en ik ben in 2014 mijn bedrijf gestart. Wat ik de afgelopen jaren heb gezien is dat nog veel ondernemers nog weinig tot geen vrijheid in het ondernemerschap ervaren. Ze werken hard op basis van uurtje-factuurtje, doen dit weliswaar met veel passie, maar houden privé weinig tijd over om leuke dingen te doen en van een welverdiende vakantie te genieten.

Aan de andere kant zijn er ook ondernemers die het ‘slimmer’ aanpakken…

Zij bundelen hun expertise en verkopen dit in de vorm van een online programma. Voor zo’n online programma vragen zij dan zo’n €80 tot €4000,-. Super slim, want als jij je kennis bundelt en dit verkoopt in de vorm van een online programma, dan heb je niet te maken met het ‘urenplafond’ en kun je onbeperkt blijven opschalen met jouw bedrijf!

Als ondernemer heb je namelijk maar 5 werkdagen in een week en 24 uur per dag. Op een gegeven moment zit je vol qua opdrachten. Hoe zorg je dan dat je tóch blijft groeien in omzet incl. winst én méér vrijheid ervaart? Ga je kennis bundelen en verkopen in de vorm van een online programma!

 

over-mij-kim-minten

Inmiddels heb ik al +40 ondernemers mogen helpen met het technisch opzetten van een online academie. Dat is waar ik echt voldoening uit haal, omdat ik zie welke resultaten mijn klanten met online programma’s behalen. Klanten die prachtige cijfers per maand draaien én veel meer vrijheid ervaren.

Om een online programma te verkopen heb je een systeem nodig. Een systeem zorgt ervoor dat mensen in een beveiligde omgeving kunnen inloggen, een factuur ontvangen als ze je online programma hebben gekocht, en dat alles naar behoren werkt. Ik help mijn klanten met het technisch goed opzetten van zo’n systeem, zodat mijn klanten zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.

Zo zet ik technisch alles goed op, stel ik de juiste plug-ins in, koppel ik een betaalsysteem zoals Mollie en eventueel een autoresponder zoals ActiveCampaign. Ik zorg dat je technisch helemaal ontzorgd wordt, waardoor jij ook eerder live kunt met jouw online programma!

Wat anderen over Kim zeggen

We kwamen tot de conclusie dat alles zo lekker draaide dat zowel ik, als Kim, een stapje terug kon doen.

Eveline Ruitenberg - Kinderen Beter Begrijpen
Wanneer je je bedrijf wilt laten groeien en daarbij de tools wilt gebruiken die er voor nodig zijn, kun je het beste Kim Minten inhuren want zij heeft alles in huis om hieraan een belangrijke bijdrage te leveren.
Kim is erg proactief, neemt ook echt werk uit handen en is niet bang om taken te delegeren aan anderen. Ze is een kei in terugkoppelen van uitgezette taken. Ik gun elke ondernemer zo'n topper als Kim!

Neem contact met mij op