Behoefte aan technische ondersteuning bij je online academie?

Laat mij je helpen!

Over Kim Minten

Mijn naam is Kim Minten en ik ben in 2014 mijn bedrijf gestart. Toen ik opmerkte dat ik om de drie jaar van baan veranderde, koos ik bewust voor het ondernemerschap. Sindsdien is elke dag een uitdaging. Het leven van een zelfstandig ondernemer is nooit saai en ik houd ervan om mezelf continu te blijven ontwikkelen en het allerbeste resultaat aan mijn klanten te kunnen leveren.

Eind 2014 was ik er helemaal klaar voor. Ik werkte niet meer in loondienst, mijn website was in de lucht en de eerste klanten waren een feit. Als virtueel assistent ging ik voor hen aan de slag. Drie jaar later (daar is ‘ie weer) wilde ik toch weer wat anders. Ik kwam erachter dat ik nog meer in mijn mars had dan dat ik als virtueel assistent kon laten zien.

Na het volgen van een training heb ik vanaf 2018 mijn werkzaamheden voortgezet als virtueel manager. Zorgen voor focus, het wegnemen van zorgen en op strategisch vlak met je meedenken, dat is waar ik gelukkig van word! Maar ook het plannen en het aanbrengen van structuur zit in mijn bloed en loopt ook als een rode draad door mijn dagelijks leven.

over-mij-kim-minten

Ik merkte dat ik nog één aspect van het ondernemerschap miste. Financieel inzicht. In 2018 besloot ik daarom om de training tot Profit First Professional te volgen. In hetzelfde jaar heeft de certificatie plaatsgevonden. Met Profit First wil ik ondernemers de controle over hun winst en inkomen teruggeven. Ik merk dat dit bij veel ondernemers namelijk nog ontbreekt en het is dé basis voor een goedlopend bedrijf. Er valt vaak nog zoveel meer uit een bedrijf te halen door de financiële cijfers te kennen en hierop slim in te spelen.

  • Wil jij meer inzicht krijgen in je financiën en onderaan de streep meer winst gaan maken?
  • Zou je graag concrete adviezen willen ontvangen op het gebied van je financiën om van punt A naar punt B te kunnen komen?
  • Of kun je hulp gebruiken bij het technisch goed opzetten van je online academie en de mailflow goed instellen (lees: waarbij dit volledig of gedeeltelijk uit handen wordt genomen)?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag!

Wat anderen over Kim zeggen

We kwamen tot de conclusie dat alles zo lekker draaide dat zowel ik, als Kim, een stapje terug kon doen.

Eveline Ruitenberg - Kinderen Beter Begrijpen
Wanneer je je bedrijf wilt laten groeien en daarbij de tools wilt gebruiken die er voor nodig zijn, kun je het beste Kim Minten inhuren want zij heeft alles in huis om hieraan een belangrijke bijdrage te leveren.
Kim is erg proactief, neemt ook echt werk uit handen en is niet bang om taken te delegeren aan anderen. Ze is een kei in terugkoppelen van uitgezette taken. Ik gun elke ondernemer zo'n topper als Kim!

Neem contact met mij op