arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Kim Minten

Kim Minten – Profit First Businesscoach

Het is geen klus waar je graag veel tijd aan besteedt: je financiële administratie. Zeker niet als je weinig kennis hebt van boekhouden. Daardoor gooien we ons geld al snel op één grote hoop. Het resultaat? Stress doordat we niet weten hoe we ervoor staan, twijfel of we alle rekeningen wel kunnen betalen en alleen salaris aan jezelf betalen als er wat overblijft.

Hoe het begon

Ik was ooit net als jij. In 2014 begon ik met ondernemen aangezien ik iedere drie jaar van baan veranderde en iedere dag uitdaging wilde. Ik groeide al snel door van virtueel assistent naar virtueel manager en had een goedlopend bedrijf. Toch overheerste iedere keer de teleurstelling als ik keek wat er iedere maand overbleef: ik had weer geen winst gemaakt. Ik kon anderen ontzettend goed ontzorgen, helpen met het aanbrengen van structuur en meedenken op strategisch vlak, maar het financiële inzicht ontbrak.

In 2017 kwam ik via Femke Hogema in aanraking met Profit First. Er ging een wereld voor mij open: dit systeem was zo makkelijk dat ik er niet eens boekhoudkennis voor nodig had. Ik was zo enthousiast dat ik door bleef leren en sinds 2018 ben ik gecertificeerd Profit First-coach. Het is mijn missie om (online) ondernemers de controle over hun winst en inkomen terug te geven. Dat doe ik door al mijn waardevolle informatie met jou te delen middels online trainingen, blogs, e-books en nog veel meer.

Natuurlijk ben ik in het dagelijks leven niet alleen maar bezig met geldzaken. Ik besteed mijn vrije tijd het liefste aan mijn vrienden, familie en gezin.


Sinds 2011 ben ik samen met Hidde en in februari 2018 verwelkomde wij onze prachtige zoon Jelle. We wonen met zijn drietjes in Soest, maar stiekem ben ik een rasechte Limburger.


Mijn omgeving beschrijft mij als eerlijk en direct: bij mij weet je precies waar je aan toe bent. Ik geniet vooral van de kleine dingen. Mijn favoriete moment? Als de eerste zonnestralen weer door de wolken breken. Dan vind je mij lekker buiten in het zonnetje.
Cookies...