Selecteer een pagina

Hi, ik ben Kim

Ik geloof dat de wereld aan het veranderen is. In de toekomst zal internet steeds belangrijker worden. Ik geloof dat jij, als kleine ondernemer, ook hieraan mee kunt doen.
Let maar op.

Daarom wil ik jou helpen. Ik wil je helpen om je de mogelijkheden te laten ontdekken van het internet, de sociale media etc. Samen gaan we het avontuur aan!

In december 2014 startte ik met mijn eigen onderneming. Enorm spannend natuurlijk!

Zoals iedere zelfstandig ondernemer weet, komt er heel veel bij kijken. Je werkt natuurlijk voor je klanten maar je houdt bijvoorbeeld ook je eigen administratie bij. Je zorgt ervoor dat er regelmatig berichten op social media verschijnen, je houdt je eigen website up to date, en natuurlijk wil je ook jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen.
Ik heb de wildste plannen en de grootste ideeën, maar ik was ook maar alleen. En ook mijn dag bestaat maar uit 24 uur.

Op een avond besefte ik dat ik zelf met een virtueel assistent moest gaan werken. Iemand waarmee ik kan sparren over mijn ideeën en die mij kan helpen bij de uitvoering hiervan. Kort daarna heb ik een andere virtueel assistent benaderd en na een kop koffie was de samenwerking ‘rond’.

Bizar he, eigenlijk. Een virtueel assistent die zelf ook met een virtueel assistent werkt 😉
En inmiddels is mijn team gegroeid. Ik werk met andere succesvolle ondernemers samen om zo een compleet aanbod aan te bieden. Wil je weten wie er deel uit maakt van het team? Lees dan hier verder.

Maar wat ben ik blij met deze keuze. Ik ben een stuk gelukkiger, ik heb mijn rust weer gevonden en bovenal blijf ik zelf, met mijn onderneming, in beweging.

Met mijn onderneming heb ik ook al in diverse (online) magazines gestaan. Wil je de interviews en artikelen lezen, ga dan naar de pagina “in de media”.

Contact

Telefoontjes leiden me af en mijn voicemail staat vanaf 2016 uit, maar je mag me altijd kort en krachtig mailen op kim@kimminten.nl
Ik beantwoord mijn mail niet elke dag, maar je krijgt zeker een reactie van mij.