Meer groei | Meer Winst | Kim Minten | Virtueel Manager

Meer groei, meer klanten en meer winst

Als je dit leest, ben je ofwel:

a)  Een (online) ondernemer die gehoord heeft over het samenwerken met een virtueel assistent en/of virtueel manager.

b)  Of een virtueel assistent die zich afvraagt hoe het kan dat mijn onderneming zo snel succesvol is geworden.

Of je nu hier bent om meer te weten te komen over het werken MET mij of dat je wilt leren hoe je kunt werken net zoals mij, je probeert je onderneming te schalen en je kunt dit niet doen zonder systemen. Je bent het beu om de bottleneck in je eigen onderneming te zijn.

Samenwerken met een team

Toen ik startte met mijn online business was ik alleen. Ik was zelf verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen mijn eigen onderneming. Maar ook voor alle werkzaamheden van mijn klanten. In het begin genoot ik hiervan maar al snel besefte ik dat ik mijn onderneming niet kon laten groeien als ik alleen bleef. Ik wilde graag een virtueel team ter ondersteuning.

En ik kan zeggen dat ik best wel trots ben. Tegenwoordig heb ik een geweldig team om mij heen van ervaren professionals met allen hun eigen expertise. Samen met hen en met behulp van systemen laten wij jouw onderneming groeien.

Team | Kim Minten | Virtueel Manager

Ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Team

Ik creëer graag een persoonlijke samenwerking waarin ik het belangrijk vind om eerlijk te zijn, vertrouwen in elkaar te hebben en plezier met elkaar te maken. Daar waar nodig is, haak ik de juiste, gemotiveerde experts aan. Allen met hun eigen expertise, zodat we jou nog beter kunnen ondersteunen. Met een klein en vast team maken wij het verschil!

Kim

Owner, Virtueel manager. Recht door zee, enthousiast en vol pit. Vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Sonja

Virtueel assistent. Zorgt ervoor dat mijn vaste klanten in goede handen zijn tijdens mijn vakanties.

Marlou

Stille kracht achter de schermen. Zorgt onder andere voor mijn social media en de online marketing strategie.

Marjon

Strategie, Webbouw & Optimalisatie. Zorgt voor de technische zaken rondom mijn website.

Ceciel

Tekstschrijver, corrector en (web)redacteur. Zorgt ervoor dat mijn teksten in correct Nederlands worden geredigeerd.

Kim in ’t kort

Ik ben Kim Minten. Ondernemer sinds 2014. Eerlijk en direct zodat jij weet waar je aan toe bent.
Vanaf 2011 samen met Hidde en vanaf februari 2018 trotse moeder van Jelle.
Rasechte Limburger, maar sinds 2014 is Soest mijn thuisbasis.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van het samenzijn met familie en vrienden. Ook kan ik onwijs genieten van niets doen. En breken de eerste zonnestralen door de wolken, dan vind je mij lekker buiten in het zonnetje.

Kim Minten | Virtueel Manager
Kim Minten | Virtueel Manager | VM

Het ondernemerschap

Nadat ik merkte dat ik om de 3 jaar van baan veranderde, heb ik bewust voor het ondernemerschap gekozen. Elke dag is opnieuw een uitdaging. Het leven van een zelfstandig ondernemer is nooit saai!

Eind 2014 was het zover. Ik had geen baan in loondienst meer, mijn website was in de lucht en de eerste klanten waren een feit. Als virtueel assistent ging ik voor hen aan de slag.

Drie jaar later (daar is ie weer) wilde ik toch weer wat anders. Ik kwam erachter dat ik nog meer in mijn mars had dan dat ik als virtueel assistent kon laten zien. En na het volgen van een training heb ik vanaf 2018 mijn werkzaamheden voortgezet als virtueel manager. Zorgen voor focus, ontzorgen en op strategisch vlak met je meedenken, dat is waar ik gelukkig van word!
Maar ook het plannen en het aanbrengen van structuur zit in mijn bloed en loopt ook als een rode draad door mijn dagelijks leven.

In een samenwerking vind ik het super belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat we er samen voor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald. Samen met mijn team til ik jouw onderneming naar een hoger level.

Ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.