Profit First Cursus | Door Kim Minten
arrow_drop_up arrow_drop_down

Online training Profit First: een financieel gezonde onderneming in slechts 8 eenvoudige stappen

Winst maken vanaf dag één? Dat kan!


Jij bent jouw onderneming begonnen vanuit een passie. Het leek je geweldig: de vrijheid, het verkopen van een mooi product of een bruikbare dienst en je wist zeker dat je er geld mee kon verdienen. Misschien voel je dat enthousiasme nu niet meer. Je ligt ’s nachts in bed te piekeren of je de rekeningen wel kunt betalen, je bent iedere keer bang dat er een blauwe envelop op de deurmat ligt en je kunt je niet herinneren wanneer jij jezelf voor het laatst een fatsoenlijk salaris hebt uitbetaald. Winst maken? Dat doe je (bijna) niet. Je denkt er misschien zelfs over om weer in loondienst te gaan.


Stop! Jij hoeft jouw droom niet op te geven en kunt vanaf vandaag winst gaan maken dankzij Profit First. Deze simpele en eenvoudige methode redde duizenden bedrijven over de hele wereld en kan ook jouw onderneming veranderen van een cash eating monster in een money making machine. Mijn online training Profit First zorgt ervoor dat jouw bedrijf in 8 eenvoudige stappen financieel gezond wordt.

Ook al had ik het boek gelezen, ik wist dat ik met Profit First nog veel meer uit mijn bedrijf kon halen.

Marlou Minten - Marketing Strateeg

We zijn nu een half jaar verder en ik heb overzicht en ben niet meer bang voor onvoorziene uitgaven. Ik word gewoon blij als ik naar mijn cijfers kijk en de verdeling ervan!

Susan van Asten - SOS kinderen en emoties

Ik maak nu bewuster een keuze of een training/opleiding/grote uitgave nu echt nodig is of dat ik het beter kan uitstellen of zelfs beter niet kan doen!

Rianne Smeets - Smeets OndernemersOndersteuning

Wat ga je leren in de online training Profit First

Geldzaken regelen

Je ontdekt hoe jij op een eenvoudige manier jouw financiën kunt beheren dankzij Profit First. Door een aantal eenvoudige stappen te zetten krijg jij meer financiële rust en overzicht.

Hoe je er financieel voorstaat

Je ziet hoe je er financieel voorstaat. Dit is misschien even confronterend, maar het is de enige manier om van jouw onderneming een money making machine te maken. 

Hoe jij meer winst kan maken

Je krijgt uitstekende begeleiding om een winstgevend plan te maken. Dankzij Profit First maak jij al winst vanaf dag één.

Hoe jij altijd genoeg geld hebt
om alles te kunnen betalen

Je mag steeds grootser gaan denken. We beginnen met het berekenen van percentages die haalbaar zijn voor jou en werken steeds toe naar het ideale percentage.

Wat je nodig hebt om jouw
droomleven te leiden

Al je dromen waarmaken? We berekenen wat daarvoor nodig is.

Hoe je Profit First
implementeert

Zeg maar dag tegen je geldzorgen, want we gaan Profit First implementeren in jouw onderneming. Dat betekent nooit meer slapeloze nachten!

Welke tools jou kunnen helpen 
bij de implementatie

Als extraatje krijg jij allemaal praktische tools die je direct kunt gebruiken om jouw bedrijf financieel gezond te maken.

Ontdek de voordelen van de online training Profit First


  • Nooit meer zorgen over geld
  • Geen achterstallige betalingen meer
  • Winst maken vanaf dag één
  • Direct inzicht in jouw cijfers  • Altijd de juiste keuzes maken
  • Geen boekhoudkundige kennis vereist
  • Toepasbaar op elke onderneming
  • Geschikt voor zowel starters als ondernemers die al jaren in bedrijf zijn 
  • Online training Profit First: leer waar en wanneer het jou uitkomt


€ 197,-
€ 97,-

Profit First online cursus 

Voor slechts €97,- excl. BTW krijg jij een jaar lang toegang tot mijn online training. Bouw aan een succesvol en winstgevend bedrijf!
Voordat ik met Profit First begon had ik te weinig inzicht in mijn boekhouding. Het is iets dat ik helemaal niet leuk vind om te doen en daardoor er maar een beetje naast deed. Niet handig natuurlijk, want ik wil wel graag de regie hebben over mijn administratie. Dus toen ben ik gaan kijken wat mij eventueel zou kunnen helpen.


Ik volgde Kim al een tijdje via Instagram. Toen zag ik de online cursus van Profit First voorbij komen. Ik had al eens eerder naar Profit First gekeken, maar er toen niet mee gestart. Nu was voor mij het juiste moment.


Kim neemt je tijdens de cursus stap voor stap mee om wijzigingen te integreren en jou de Profit First methode op eenvoudige wijze te leren. Met vragen kon ik altijd bij haar terecht en ook de live webinars gaven me inzicht en antwoorden op mijn vragen.


Ik beveel Kim van harte aan, want het is natuurlijk enorm belangrijk dat je je boekhouding op orde hebt. En daar kan Kim je met de Profit First Methode supergoed mee helpen.
Mandy Jacobs - Health2Happiness

Als startende Virtual Assistant twijfelde ik wel even om de Profit Cursus van Kim Minten te volgen. Ik wist al wel dat ik volgens de Profit First methode wilde gaan ondernemen, maar ik had nog geen inkomsten. Kim stelde mij gerust dat ik gewoon kon beginnen, ook al had ik nog geen inkomsten. Sterker nog, ze vertelde mij dat ze deze methode ook graag had toegepast tijdens haar eigen beginperiode als ondernemer. Dat had haar een hoop rust gegeven.


Kim neemt je stap voor stap mee in de methode. Haar templates vind ik erg handig. Als ik een vraag heb reageert ze altijd supersnel. Door haar lessen heb ik er het volste vertrouwen in dat ik de methode goed toepas waardoor ik grip heb op mijn financiën. Ik weet zeker dat ik hier nog jarenlang plezier van ga hebben!

Simone Weert -  Technische Virtual Assistant
€ 197,-
€ 97,-

Profit First online cursus

Voor slechts €97,- excl. BTW krijg jij een jaar lang toegang tot mijn online training. Bouw aan een succesvol en winstgevend bedrijf!

Bonus:

Bij deze actie zit een unieke bonus, namelijk 3 implementatie-webinars. Tijdens deze webinars zorg ik ervoor dat je daadwerkelijk stappen zet. Zo weet je zeker dat je per 1 januari 2020 met Profit First aan de slag kunt gaan. No excuses!


Webinar 1: 11 oktober om 10.00 uur

Onderwerp: uitleg Profit First + kijken waar je nu staat


Webinar 2: 13 november  om 10.00 uur

Onderwerp: maak je winstgevend plan


Webinar 3: 11 december om 10.00 uur

Onderwerp: bereken je streefpercentages en hoe verder


Kun je bij een webinar niet aanwezig zijn? Vooraf kun je je vragen insturen en achteraf ontvang je altijd een replay.

Veel gestelde vragen

Is Profit First ook geschikt als je een starter bent?

Jazeker! Als je een starter bent, kun je direct starten met Profit First en deze fantastische gewoonte je eigen maken. Jouw onderneming staat op dat moment nog in de steigers. Door gelijk te beginnen kun jij geen slechte financiële gewoonten aanleren waar je misschien later weer moeilijk vanaf komt.


Hoeveel tijd kost het om Profit First te implementeren?

In het begin zal Profit First je wat meer tijd kosten omdat je onder meer jouw percentages gaat berekenen. Als je elke week gemiddeld 1 à 2 uur inplant om een module te bekijken, heb je Profit First binnen twee maanden geïmplementeerd. Daarna wordt het een kwestie van “bijhouden” en zal het je veel minder tijd kosten. Zelf heb ik een “kleine” administratie en ben ik maximaal één uur per twee weken kwijt aan het verwerken van facturen en het verdelen van de omzet over de potjes.


Vervangt Profit First mijn boekhouding?

Nee, je hebt nog steeds een boekhouding nodig voor de belastingaangifte. Maar je hebt geen boekhouding meer nodig voor het sturen op cijfers.


Hoe lang heb ik toegang tot de online lessen, video's en tools?

De online lessen en video’s blijven een jaar lang voor jou toegankelijk. De tools blijven van jou, die kun je downloaden en steeds opnieuw gebruiken.


Ik ben niet goed met cijfers, is Profit First dan wel iets voor mij?

Absoluut! Ik ben zelf ook geen fan van cijfers. Het mooie van Profit First is dat je geen kennis van balansen, jaarrekeningen en ander boekhoudkundig jargon hoeft te hebben. De enige cijfers die van belang zijn, zijn de cijfers van je bankrekening(en).


Mijn vraag staat er niet bij...

Stuur mij een e-mail op kim@kimminten.nl en ik beantwoord persoonlijk je vraag.

€ 197,-

€ 97,-

Profit First online cursus

Voor slechts € 97,- excl. BTW krijg jij een jaar lang toegang tot mijn online training. Bouw aan een succesvol en winstgevend bedrijf!
Cookies...