Virtueel Manager | Kim Minten | VM

Voor ondernemers die meer willen lezen over Profit First.

Je bent een (online) ondernemer en je hebt wel eens van Profit First gehoord. Je bent nieuwsgierig naar wat Profit First inhoud.

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt!

Download gratis de eerste twee hoofdstukken van het boek Profit First en maak kennis met deze methode.

2 hoofdstukken boek Profit First

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Kim Minten – Profit First Business Coach

Ik ben ondernemer sinds 2014 en sinds 2018 gecertificeerd Profit First Professional. Eerlijk en direct zodat jij weet waar je aan toe bent. Vanaf 2011 samen met Hidde en vanaf februari 2018 trotse moeder van Jelle. Rasechte Limburger, maar sinds 2014 is Soest mijn thuisbasis.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van het samenzijn met familie en vrienden. Ook kan ik onwijs genieten van niets doen. En breken de eerste zonnestralen door de wolken, dan vind je mij lekker buiten in het zonnetje.

2 hoofdstukken boek Profit First

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.