HUDDLE - Review

Je eigen online programma en community platform starten met Huddle!

Wil jij je eigen online programma creëren om jouw kennis te delen met anderen? Dan is Huddle misschien wel iets voor jou! Met Huddle creëer je gemakkelijk en snel je eigen online programma. Met deze tool kunnen leden jouw programma altijd en overal volgen. Hoe Huddle werkt en welke voordelen het jou als ondernemer kan opleveren, vertel ik je in deze blog.

Wat is Huddle?

Je bent eruit, jij gaat een online programma opzetten. Grote kans dat je al onderzoek hebt gedaan naar tools waarmee je jouw online programma kunt realiseren. Maar welke is nou goed? Er zijn er zoveel! Ben je op zoek naar een alles-in-één software voor het verkopen van jouw online programma, lidmaatschap of online community? Denk dan eens aan Huddle. Met Huddle creëer je gemakkelijk en snel je eigen ledensite of online programma in eigen beheer en op je eigen domeinnaam. Je kunt Huddle openbaar gebruiken, maar je kunt ook delen afschermen van Google en werken met lidmaatschappen.

Online academie gemaakt met Huddle

Deze online academie heb ik voor Beusink Marketing mogen opmaken met het systeem Huddle.

Wat zijn de voordelen van Huddle voor jouw online programma?

Huddle biedt diverse mogelijkheden:

 • Gebruiksvriendelijk waardoor je supersnel je eigen online programma kunt creëren;

 • Je kunt al je bijlagen toevoegen (e-books, videocursussen, audioprogramma’s);

 • Geoptimaliseerde mobiele weergave;

 • Gratis Huddle app zodat jouw leden altijd en overal jouw programma kunnen volgen;

 • Je kunt je programma’s met verschillende levels beveiligen voor verschillende leden;

 • Per programma inzicht in persoonlijke voortgang;

 • Mogelijkheid tot content dripping;

 • Huddle biedt een toetsingsmodule waarmee je de kennis van je leden kunt testen;

 • Je kunt e-mailmarketing, administratie-, betaal- en webshopsystemen koppelen via Zapier;

 • De mogelijkheid om je online programma te combineren met een community. Voor leden is

  het namelijk interessant om via jouw community te ontdekken dat er meer mensen bezig zijn met hetzelfde programma.

Met Huddle kun jij binnen no-time een professionele online leeromgeving opzetten. Zodat jij straks met je online programma nog meer mensen kunt gaan helpen en impact kunt gaan maken.

Wil je Huddle 14 dagen gratis uitproberen?

Dat kan! Op deze manier kun je het platform goed testen voordat je een beslissing neemt. Klik hier om Huddle 14 dagen gratis uit te proberen >>

Daarnaast is Huddle een onderdeel van IMU en zij bieden ook een eigen betaalsysteem: Plug & Pay. Wil je meer weten over Plug & Pay? Lees dan mijn blog over de voordelen van Plug & Pay voor jouw online programma.

Waarom ik Huddle aanraad

Ik kan je zeker aanraden om met Huddle te werken. Met dit systeem kun jij binnen enkele uren jouw online academie al live hebben staan. Zodat jij je daarna kunt gaan focussen op de marketing en verkoop. Verder kun je aan Huddle verschillende e-mailmarketing, administratie-, betaal- en webshopsystemen koppelen, met behulp van Zapier. Heb je hier hulp bij nodig? Laat mij de techniek voor je uit handen nemen. Ik heb al 40+ online academies technisch goed op mogen zetten en heb dit voor jou ook zo gedaan. Dit scheelt je een hoop tijd en eventuele frustratie! Mail mij vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden: kim@kimminten.nl.

Leer werken met alle tools die jou als ondernemer vooruit helpen.

Slimme ondernemers gebruiken de Online Tool Academy om de juiste tools te leren kennen die hun helpen hun business te laten groeien. Het resultaat? Met meer gemak meer klanten en tijd over!

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Alle
 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website en online academie! - Kim Minten
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website!

Heb jij er als online ondernemer weleens bij stil gestaan hoe belangrijk je website eigenlijk is voor jouw onderneming? En wat er gebeurt als je website eruit ligt? Kan jouw onderneming dan door draaien? En wist je dat websites gemiddeld 40 keer per dag worden …

Vergroot je productiviteit met Teamwork! - Kim Minten
Vergroot je productiviteit met Teamwork!

Heb jij als ondernemer ook vaak meerdere projecten tegelijk lopen? En zie jij, net als veel andere ondernemers, vaak door de bomen het bos niet meer? Dan is de kans groot dat jij nog geen gebruik maakt van een projectplanningssysteem. Inzicht in lopende projecten, grip …

5 verdienmodellen voor een passief inkomen
5 verdienmodellen voor meer passief inkomen!

Een inkomen zonder dat je er op dat moment ook daadwerkelijk iets voor hoeft te doen of ‘slapend rijk worden’. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het niet. Het kan weldegelijk en jij kan het ook. Wil jij meer …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *