Vergroot je productiviteit met Teamwork! - Kim Minten

Vergroot je productiviteit met Teamwork!

Heb jij als ondernemer ook vaak meerdere projecten tegelijk lopen? En zie jij, net als veel andere ondernemers, vaak door de bomen het bos niet meer? Dan is de kans groot dat jij nog geen gebruik maakt van een projectplanningssysteem. Inzicht in lopende projecten, grip op je planning en het bijsturen van budgetten is geen overbodige luxe. Dit zorgt namelijk voor effectieve communicatie, betere prestaties en meer tevredenheid. In dit artikel vertel ik je meer over de projectplanningssoftware Teamwork, wat het is en wat je ermee kunt!

Wat is Teamwork?

Teamwork is een projectplanningssysteem dat teams helpt de samenwerking, zichtbaarheid, verantwoordelijkheid en uiteindelijk resultaten te verbeteren. Met alle functies die je nodig hebt om jouw werk te plannen, samen te werken en af te leveren, zorgt Teamwork voor de details, zodat jij de vrijheid krijgt om de resultaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Gebruik Teamwork om alles te beheren, van het leveren van klantprojecten tot het uitvoeren van marketingcampagnes tot productlanceringen.

Voor wie is Teamwork?

Teamwork is bedoeld voor teams en organisaties van elke omvang die op zoek zijn naar een tool voor projectmanagement en werkmanagement op samenwerking.

Welke functies heeft Teamwork?

Met Teamwork kun je projecten, taken en mijlpalen bijhouden.

Projecten

Teamworkprojecten bevatten een Gantt-diagram voor simpele projectplanning. Dit is een diagram voor het plannen dat gebruikt kan worden als hulpmiddel bij projectmanagement. Het biedt een compleet overzicht van taken en markeert elke mijlpaal op de projectdatumregel.

Gantt taak - blog Teamwork - Kim Minten

Taken en mijlpalen

Met taakbeheer kun je gemakkelijk en snel taken en subtaken aanmaken om de werkdruk te verdelen. Deze (sub)taken kun je vervolgens toewijzen aan een of meerdere teamleden. Gebruikers kunnen takenlijsten toevoegen om de voortgang te volgen en het team een duidelijk beeld te geven van de status op dat moment. Ook kun je takenlijstsjablonen aanpassen en opslaan, projecteigenaren toewijzen voor verantwoording en duidelijkheid en is er kalenderweergave voor mijlpalen, evenementen en taken.

Berichten

De software helpt bij het samenwerken met een berichtfunctie, zodat je rechtstreeks met je team kunt communiceren. Ook kun je berichten groeperen in voor jou geschikte categorieën.

Bestanden

Je kunt al je belangrijke bestanden op één plek bewaren en bijgewerkt versies toevoegen met een geregistreerde geschiedenis van wijzigingen die gedaan zijn.

Notitieblokken

Met notebooks kun je inhoud over een project schrijven en delen met je team. Updates en wijzigingen worden ook vastgelegd in notebookversies. Andere functies zijn bijvoorbeeld machtigingen voor gebruikers over wat, wanneer en hoe meldingen worden verzonden, privacy-instellingen die bepalen welke gebruikers zichtbaarheid en toegang hebben in bepaalde projecten en volgers waarmee je automatisch op de hoogte kunt blijven van de voortgang van de taak.

Bordweergave

Teamwork heeft een bordweergave waarmee je de stroom van taken en activiteiten kunt zien, zodat je een completer beeld krijgt van je project. Je kunt kolommen bepalen voor elk proces, triggers gebruiken, categorieën groeperen met tags en tags combineren met filters.

Portfolio

Het portfolio geeft je een volledig overzicht van groepen projecten zonder dat je voor informatie naar de projecten zelf hoeft toe te gaan.

Werklast

Workload toont de tijd die jij en andere teamleden hebben voor taken.

Tijdregistratie

Tijdregistratie houdt de tijd bij die je aan taken en projecten hebt besteed. Andere tools waar je gebruik van kunt maken zijn facturering, risicoregistratie, projectupdates, taakgeschiedenis, gepersonaliseerde dashboards, filters, desktop-apps, iOS- en Android-apps en een timer-app.

Teamwork project time tracking - Kim Minten

Wat zijn de voordelen van Teamwork?

Teamwork biedt diverse mogelijkheden:

 • Teamwork onderhoudt en update al zijn diensten;
 • Met Teamwork heb je alles in één overzicht waardoor je eenvoudiger en meer gestructureerd kunt samenwerken;
 • Teamwork heeft een logische en eenvoudige lay-out;
 • De mogelijkheid om tijd te registreren;
 • Je kunt deadlines en herinneringen instellen;
 • Mogelijkheid tot taakgerichte communicatie tussen teams;
 • Beschikt over een activiteitenlogboek;
 • Integreer Teamwork met de tools die je al gebruikt zoals: Slack, Xero, Hubspot, Google Drive, Dropbox, Zapier, QuickBooks en nog veel meer;
 • Teamwork is de enige projectbeheersoftware waarmee alle klanten (niet alleen ondernemingen) kunnen kiezen waar ter wereld uw gegevens worden bewaard en verwerkt. Ze bieden hosting in Europa, Noord-Amerika en Oostenrijk.
Tools die je kunt koppelen Teamwork - Kim Minten

Prijzen en pakketten

Teamwork biedt verschillende pakketten:

Het Free Forever-abonnement is:

 • Voor maximaal 5 gebruikers;
 • Basisfuncties voor projectbeheer;
 • Twee actieve projecten;
 • Beperkte borden;
 • 100 MB-bestandsruimte

Ideaal dus als je zelfstandig ondernemer bent of als je een klein team hebt.

In de onderstaande afbeelding vind je een overzicht van de overige pakketten die Teamwork aanbiedt.

Alle betaalde abonnementen kun je 30 dagen gratis proberen.

Meer dan 2 miljoen gebruikers

Teamwork wordt tot nu toe gebruikt door meer dan 2 miljoen gebruikers in 183 landen. Enkele bekende namen die gebruik maken van Teamwork zijn: PayPal, Disney, Spotify, Netflix, Ella’s Kitchen, HP en Panasonic.

Waarom ik Teamwork aanraad

Ik kan je zeker aanraden om met Teamwork te werken. Teamwork is slim en mooi ontworpen, zodat teams niet alleen een andere set tools hebben, maar het je ook gemakkelijk wordt gemaakt om je werk te doen, terwijl de complexiteit van samenwerken wordt verminderd. Ik kan je zeker aanraden om met Teamwork te werken. Dit projectplanningssysteem helpt jou om je samenwerkingen, zichtbaarheid, verantwoordelijkheid en uiteindelijk je resultaten te verbeteren. Dit zodat jij de vrijheid krijgt om de resultaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf!

Denk jij er daarnaast over na om een online programma te creëren en kun jij vervolgens wel wat hulp gebruiken bij het technisch opzetten van je online academie? Denk hierbij aan het maken van de juiste koppelingen met een betaalsysteem zoals Mollie, de facturatie goed instellen, de content dripping inrichten en/of koppelingen met je autoresponder maken. Laat mij de techniek dan voor je uit handen nemen. Vul hier de vragenlijst in, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik help mijn klanten dagelijks met het technisch goed instellen van hun online academie, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de inhoud van hun online programma, de marketing en verkoop.

Leer werken met alle tools die jou als ondernemer vooruit helpen.

Slimme ondernemers gebruiken de Online Tool Academy om de juiste tools te leren kennen die hun helpen hun business te laten groeien. Het resultaat? Met meer gemak meer klanten en tijd over!

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Alle
 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website en online academie! - Kim Minten
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website!

Heb jij er als online ondernemer weleens bij stil gestaan hoe belangrijk je website eigenlijk is voor jouw onderneming? En wat er gebeurt als je website eruit ligt? Kan jouw onderneming dan door draaien? En wist je dat websites gemiddeld 40 keer per dag worden …

Vergroot je productiviteit met Teamwork! - Kim Minten
Vergroot je productiviteit met Teamwork!

Heb jij als ondernemer ook vaak meerdere projecten tegelijk lopen? En zie jij, net als veel andere ondernemers, vaak door de bomen het bos niet meer? Dan is de kans groot dat jij nog geen gebruik maakt van een projectplanningssysteem. Inzicht in lopende projecten, grip …

5 verdienmodellen voor een passief inkomen
5 verdienmodellen voor meer passief inkomen!

Een inkomen zonder dat je er op dat moment ook daadwerkelijk iets voor hoeft te doen of ‘slapend rijk worden’. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het niet. Het kan weldegelijk en jij kan het ook. Wil jij meer …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *