Whishlist Member

De plug-in WishList Member voor jouw online academie!

Ben je van plan om een online programma te gaan maken, of misschien is die al klaar? En nu… de techniek nog. Want hoe ga je jouw online programma verkopen? Hoe zorg je ervoor dat je online training alleen toegankelijk is voor de mensen die ervoor betaald hebben? Wat jij nodig hebt is een systeem! Een fijn systeem, ook wel plug-in, is WishList Member. In dit artikel leg ik je precies uit wat je met WishList Member kunt!

Je kent het wel, je koopt ergens een digitaal product en kunt deze alleen bekijken wanneer je met een persoonlijk account ingelogd bent. Om dit te kunnen realiseren heb je een systeem of plug-in nodig. Er zijn veel verschillende systemen. Een fijn systeem is WishList Member, een populaire WordPress plug-in waarmee je een lidmaatschapssite kunt opzetten die ervoor zorgt dat je bepaalde content kunt afschermen, zodat het niet voor iedereen zichtbaar is. Alleen klanten die ervoor betaald hebben kunnen de online training dan volgen!

Wat zijn de voordelen van WishList Member voor jouw online programma?

WishList Member biedt diverse mogelijkheden:

 • De jaarlijkse kosten voor de plug-in vallen enorm mee. Voor $147 per jaar heb jij al een werkende online academie. Je moet alleen dan nog wel even een thema aanschaffen, ook wel de builder, om je online academie mee vorm te geven.
 • WishList Member kan gekoppeld worden aan betaalsystemen en autoresponders. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om betalingen te ontvangen via iDeal (hiervoor heb je echter wel een koppeling nodig met WooCommerce of PayPro), of Autorespond. Met Autorespond kun je betalingen ontvangen en vanuit het systeem directe mails sturen.
 • Je kunt de plug-in eenvoudig koppelen aan een e-mailssyteem zoals ActiveCampaign. Op die manier kun je bijvoorbeeld wekelijks bepaalde content laten vrijkomen (contentdripping) en je doelgroep hier per e-mail van op de hoogte te brengen.
 • De gebruikersomgeving is eenvoudig ontworpen waardoor je binnen enkele uren een volledige lidmaatschapssite kunt maken.
 • De plug-in biedt de optie om bekeken inhoud te beheren. Met functies zoals gedeeltelijke weergave kun je de inhoud eenvoudig beperken. Dit is een goede strategie om diverse soorten content te behouden en te beperken voor specifieke leden. Het gevolg hiervan is dat meer mensen getriggerd worden om een lidmaatschap (op hoger niveau) aan te schaffen.
 • WishList Member blijft met nieuwe updates komen die bugs verhelpen of nieuwe functies toevoegen aan de lidmaatschapssoftware. Een erg gebruiksvriendelijke plug-in dus!

Wil je starten met WishList Member?

WishList Member heeft video tutorials gemaakt waarin stap voor stap de introductie wordt doorlopen. Deze video tutorials kun je vinden door naar member.wishlistproducts.com te gaan en naar beneden te scrollen totdat je onderstaand scherm ziet.

WhishList member

Wanneer je op de knop ‘click here’ klikt, word je doorverwezen naar onderstaande webpagina waar je de video tutorials per categorie kunt vinden. Hierdoor wordt het starten met WishList Member een stuk eenvoudiger!

De vormgeving van je academie

Naast dat je een systeem nodig hebt om je online academie draaiende te krijgen én houden, heb je ook een builder nodig om je online academie vorm te geven en de pagina’s op te maken. Met alleen WishList Member en WordPress ben je er namelijk nog niet! Voor het maken van de pagina’s en het vormgeven van je online academie kan ik je de tool Divi van Elegant themes erg aanraden!

Waarom ik WishList Member aanraad

Ik kan je zeker aanraden om met de plug-in WishList Member te werken. Je kunt dankzij deze plug-in binnen enkele uren van je WordPress-site een volledig werkende lidmaatschapssite maken! Daarnaast kun je de plug-in gemakkelijk koppelen aan verschillende betaal- en e-mailsystemen. Wil jij je liever blijven focussen op de inhoud van je online academie? Dat begrijp ik! Laat mij de techniek voor je uit handen nemen. Ik heb al +/- 30 online academie technisch goed op mogen zetten en heb dit voor jou ook zo gedaan. Scheelt je een hoop tijd, eventuele stress en uitzoekwerk! Mail mij vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden: kim@kimminten.nl

Leer werken met alle tools die jou als ondernemer vooruit helpen.

Slimme ondernemers gebruiken de Online Tool Academy om de juiste tools te leren kennen die hun helpen hun business te laten groeien. Het resultaat? Met meer gemak meer klanten en tijd over!

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Alle
 • Alle
 • Online Programma's
 • Overig
 • Systemen
 • Team
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website en online academie! - Kim Minten
Zo belangrijk zijn de updates en beveiliging van je WordPress website!

Heb jij er als online ondernemer weleens bij stil gestaan hoe belangrijk je website eigenlijk is voor jouw onderneming? En wat er gebeurt als je website eruit ligt? Kan jouw onderneming dan door draaien? En wist je dat websites gemiddeld 40 keer per dag worden …

Vergroot je productiviteit met Teamwork! - Kim Minten
Vergroot je productiviteit met Teamwork!

Heb jij als ondernemer ook vaak meerdere projecten tegelijk lopen? En zie jij, net als veel andere ondernemers, vaak door de bomen het bos niet meer? Dan is de kans groot dat jij nog geen gebruik maakt van een projectplanningssysteem. Inzicht in lopende projecten, grip …

5 verdienmodellen voor een passief inkomen
5 verdienmodellen voor meer passief inkomen!

Een inkomen zonder dat je er op dat moment ook daadwerkelijk iets voor hoeft te doen of ‘slapend rijk worden’. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het niet. Het kan weldegelijk en jij kan het ook. Wil jij meer …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *