Je weet dat er veel systemen oftewel tools zijn die je moet inzetten voor jouw onderneming om te kunnen groeien.

Maar welke tool gebruik je wanneer en hoe werkt die tool dan precies?
Alleen het uitzoeken hiervan kost je Énorm veel tijd.
Heb je hier überhaupt wel zin in?
Bovendien kun je jouw kostbare tijd veel beter besteden.

Alles op één plek!

 

Ik heb een database voor je gemaakt waarin ik allerlei tools aan de hand van Nederlandstalige video’s uitleg. Alle mogelijkheden dus verzameld op één plek waar jij direct kunt bekijken hoe elk systeem werkt. Denk je eens in hoeveel tijd je dat gaat besparen.

 

Veel ondernemers kunnen nog veel zaken in hun onderneming automatiseren.

Ze hebben alleen geen idee welke systemen ze hiervoor kunnen inzetten. Wil jij bijvoorbeeld ook een online training maken maar heb je geen idee hoe de techniek werkt die erachter zit? In meer dan 40 video’s over onder andere OptimizePress, Wishlist en Profitbuilder leg ik je uit hoe je dit zelf kunt doen. Je hoeft het niet meer allemaal zelf uit te zoeken! En kom je er even niet uit, dan kun je altijd gebruik maken van de Facebookgroep zodat ik je weer op weg kan helpen.

Wil jij blijven doorploeteren en alles zelf uitzoeken... Óf ga jij voor:

Tijd besparen en efficiënt werken!

Misschien heb jij op dit moment regelmatig coachsessies met je klanten via Skype. Ben je dan vooraf over en weer aan het mailen om uiteindelijk een geschikt moment te vinden waarop jullie allebei beschikbaar zijn? Wist je dat je hier ook tools voor kunt inzetten zoals TimeTrade en Calendly. Je koppelt deze systemen aan je agenda, geeft aan wanneer je beschikbaar bent, stuurt je klant een link toe en je klant kijkt zelf wanneer het hem/haar uitkomt. Dit bespaart je ontzettend veel tijd. En als jeeenmaal weet hoe de tool werkt, is het heel eenvoudig.

R

TeamWork

Onderdeel van de database!

R

Profitbuilder

Onderdeel van de database!

R

Canva

Onderdeel van de database!

R

Pixlr

Onderdeel van de database!

R

Autorespond

Onderdeel van de database!

R

Asana

Onderdeel van de database!

R

Toggl

Onderdeel van de database!

R

Active Campaign

Onderdeel van de database!

R

OptimizePress

Onderdeel van de database!

R

Evernote

Onderdeel van de database!

R

Wishlist

Onderdeel van de database!

R

Mailchimp

Onderdeel van de database!

Wat krijg je nu precies als je mijn complete database koopt:

  • Database met Nederlandstalige video’s over meer dan 25 systemen. Inmiddels staan er meer dan 240 video’s in.
  • Maandelijkse aanvulling van nieuwe video’s.
  • Besloten community waarin je al je vragen kunt stellen.
  • 1x per kwartaal een kenniswebinar.

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot de modules.

Om het overzichtelijk te houden, heb ik diverse modules aangemaakt, gesorteerd op alfabet. Elke tool is een aparte module. De modules zijn uitgebreid en praktisch ingericht. De structuur is zeer eenvoudig zodat je niet lang hoeft te zoeken naar een bepaalde video of je maakt gebruik van de handige zoekfunctie. Er zijn ook diverse downloads beschikbaar per module.

Ik vind het handig dat iemand de moeite neemt om alles in 1 database te zetten. Heel praktisch!
Het levert mij tijd op omdat ik niet hoef te zoeken naar het juiste filmpje die de tool uitlegt. Ik weet dat Kim dat altijd grondig uitzoekt en voor elkaar heeft.

Ik kan het zeker aanraden als je vaak met tools werkt. Er komen regelmatig filmpjes bij en je kunt een verzoek indienen als iets er nog niet instaat. Top toch?

Ingrid Liese

Toen ik hoorde van een collega VA dat ze had leren werken met een Autorespond systeem door de video’s uit de Database van Kim heb ik zelf ook direct een abonnement genomen. De ‘Tools for you’ database is voor een mij een geweldige informatiebron als ik een nieuwe tool of systeem wil leren kennen voor mijn online marketing of voor een klant. Naast alle handige instructievideo’s en webinar-recordings is er een besloten Facebookgroep waarin we elkaar verder helpen en als niemand het weet dan lossen Kim of Anouk het voor ons op. Prachtig om toegang te hebben tot al deze informatie die mij helpt bij om online marketing uit te voeren, en het geld meer dan dubbel en dwars waard!

Joan de Vuijst

Wanneer is de database beschikbaar?

 

Je krijgt per direct toegang tot de database. Op dit moment staan er meer dan 240 video’s in. De database wordt ook steeds aangevuld en geüpdatet. En daar kun jij van profiteren!

Wat zijn de kosten van de database?

De kosten zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

Maandelijks: € 47,-
Per kwartaal: € 127,-
Jaarlijks: 327,-

Prijzen zijn exclusief BTW.

Het abonnement wordt automatisch verlengd. Indien je het abonnement wenst stop te zetten dan kun je dit mailen naar kim@kimminten.nl

Wat als ik video's mis?

Heb jij vragen over een bepaalde tool die nog niet in mijn database voorkomt? Of mis je misschien een bepaalde video? Laat het mij dan weten. Ik doe er alles aan om jouw gewenste video zo snel mogelijk te realiseren en aan de database toe te voegen.

Welke tools komen in de database aan bod?

Er komen diverse tools in de database aan bod. Denk hierbij aan diverse autoresponder systemen, video’s over WordPress, uitleg over Social Media kanalen, webinartools maar ook tools zoals Evernote, Toggl, Canva, Pixlr en TeamWork worden besproken.

Wil je weten of een bepaalde tool in de database komt? Mail mij dan op kim@kimminten.nl.

Moet ik technisch zijn?

Nee, je hoeft absoluut niet technisch te zijn. Ik neem je stap voor stap mee in de diverse tools en ik leg alles uit aan de hand van korte, praktische video’s.

Kan ik de kosten aftrekken?

Jazeker. Je krijgt een factuur en de kosten die je maakt, kun je aftrekken van de belasting.

Mijn vraag staat er niet tussen Kim!

Heb jij een vraag over de database of heb je twijfels? Laat het mij dan weten via kim@kimminten.nl

Ik had al een aantal keren via een blog van Kim erg handige filmpjes gevolgd met betrekking tot de tools die zij in die blogs besprak. Ik heb dan ook meteen het lidmaatschap aangevraagd, toen zij met het nieuws kwam dat ze een database wilde ontwerpen, waar nog meer van dergelijke handige tips en filmpjes in kwamen te staan.

Zo heb je een plek waar allerlei handige tools bij elkaar staan en uitgelegd worden in korte filmpjes. Ze laat dus zien wat je moet doen. En dat bespaart je enorm veel tijd, omdat je via de database heel makkelijk deze filmpjes kunt raadplegen.

Bovendien zit ze niet stil en is ze ondertussen de samenwerking aangegaan met Anouk van der Linden, die een expert is op het gebied van Google Analytics en nodigt ze andere experts uit om tijdens een webinar hun expertise te delen. Deze webinars worden ook opgenomen en komen in de database, zodat je ze terug kunt kijken.

Handig toch, zo’n database! Had ik veel eerder moeten hebben 🙂

Yvonne Smedts

Ik was op zoek naar een Nederlandse database met video’s waarin programma’s worden uitgelegd.

De database van ‘Tools for You’ is voor mij DE database waar ik eenvoudig programma’s kan leren. Er is een duidelijke structuur van de programma’s en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Is de kennis van een programma even niet toereikend dan check je de database en je kunt weer verder zonder ingewikkelde zoektochten op het internet.

Wanneer het programma nog niet beschikbaar is in de database dan kun je een mail sturen aan Kim en zij zorgt ervoor dat het snel beschikbaar is.

‘Tools for You’ is een aanrader daar word je echt blij van! Niemand kan toch zonder goed naslagwerk.

Gea Lamberts

Start nu met de tooldatabase zodat je meer tijd over houdt om te werken aan jouw bedrijf!