24 mei 2018    

Verandert je werk en je bedrijf? Dan verandert je website met je mee

In mijn vorig artikel “Hoe focus leidt tot het gewenste resultaat” heb je kunnen lezen dat mijn focus van de maand april heeft gelegen op mijn website. Mijn derde website inmiddels. En dat in 3,5 jaar tijd. Eigenlijk is het zelfs mijn vierde website.

Je vraagt je misschien af waarom ik al zoveel websites heb gehad. Dat heeft verschillende redenen.

Ik begon mijn eigen onderneming

In 2014 startte ik naast mijn baan in loondienst als zelfstandig ondernemer. Al snel merkte ik dat er onwijs veel op mij afkwam en dat ik niet alles zelf kon doen.

Ik besloot het maken van mijn website uit te besteden. Ik wilde aan de slag als freelance secretaresse en had daar mijn website op gebaseerd. Maar uiteindelijk sloeg ik een andere weg in. Hierdoor klopte de uitstraling van de website niet.

Dit lag puur aan mijzelf omdat ik niet wist welke branding er bij mij paste. Daar had ik nooit over nagedacht. Ik wist niet wat ik wilde uitstralen en ik wist niet welke richting ik op ging. Kortom: de hele boodschap naar de buitenwereld ontbrak.

Eerste website | Kim Minten | Virtueel Manager

Ik was niet tevreden met de website

Na de eerste website besloot ik om zelf een website te maken in WordPress. Vol goede moed begon ik en na een aantal weken was mijn website klaar. Met de techniek heb ik namelijk geen moeite, met de branding des te meer zag ik. Ik was dus totaal niet tevreden met het eindresultaat. Technisch zat de website goed in elkaar, maar de identiteit van mijn bedrijf klopte helemaal niet.

Ik wilde dus dat de website professioneler werd met de juiste branding. Manon Toma kende ik al langer en na een gesprek besloot ik dat zij mijn derde website mocht maken inclusief de branding die erbij kwam kijken.

En het resultaat mocht er zeker zijn. Ik ben onwijs tevreden over de website zoals zij hem gemaakt heeft. Ook merkte ik dat het de juiste doelgroep aantrok wat natuurlijk in mijn voordeel werkte.

Derde website | Kim Minten | Virtueel Manager

Mijn werkzaamheden veranderden

In 2017 besloot ik dat ik na mijn zwangerschapsverlof niet meer als virtueel assistent aan de slag wilde gaan, maar als virtueel manager.

Het verschil tussen deze twee lees je in mijn artikel: Virtueel assistent vs virtueel manager

Door deze beslissing voldeed de website die ik had niet meer helemaal. In mijn ogen moest deze weer een slag professioneler. Ook omdat ik nu een andere doelgroep wilde aantrekken dan voorheen.

Vanuit mijn klantenkring had ik al vaker te maken gehad met Carlotte Mos van Ocher. En die samenwerking beviel mij goed. Ik besloot haar te benaderen en na een Skype-sessie was ik er zeker van; Carlotte zou website nummer 4 maken.
En deze staat nu inmiddels live. Ik ben er onwijs blij mee!

Voorlopig ben ik dan ook niet van plan om weer een nieuwe website te (laten) maken.

En hoe zit het bij jou? Is jouw website nog up-to-date? Of kan je website wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat het mij weten in een reactie.

Download mijn e-book over alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie