Selecteer een pagina

Het werken met een virtueel assistent helpt jou om:

  • de focus te leggen op de inhoud;
  • online zichtbaar te worden;
  • te groeien met je bedrijf.

Dit levert samenwerken met een virtueel assistent jou op:

1. Meer focus
Je kunt je focussen op de inhoud van je artikelen, je nieuwsbrieven en je trainingen. De techniek doe ik voor je.

2. Betere zichtbaarheid
Je wordt zichtbaar op social media. Er verschijnen regelmatig berichten op je social-mediakanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Je verstuurt op regelmatige basis nieuwsbrieven en plaatst op regelmatige basis blogs. Potentiële klanten gaan je opmerken en zien dat jij de expert bent op je vakgebied.

3. Minder frustratie
Je hoeft niet steeds alles zelf uit te proberen en uit te zoeken. Alle tijd die je normaliter hiermee kwijt bent, kun je nu besteden aan zaken die echt belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Kim Minten - Virtueel Assistent

Kim is voor mij de perfecte VA. Ze is betrouwbaar, slim, praktisch, snel, resultaatgericht, snapt onmiddellijk wat ik bedoel en weet waarover ze praat. Ze neemt me werk uit handen waar ik uren over zou doen en wat zij sneller en veel beter kan. Maar het belangrijkste vind ik dat ze met me mee denkt, me adviseert, over van alles: software, m’n website, marketing, social media en hoe ik het handigst en slimst m’n bedrijf organiseer. Wat ik ook goed aan haar vind is dat ze veel in zichzelf investeert, in haar eigen kennis en ontwikkeling waardoor ze groeit en daarmee ook mij weer verder kan helpen. Daarbij is ze ook gewoon een leuk mens. Ze houdt me bij de les waardoor ik me kan concentreren op waar ik goed in ben: coachen, schrijven, creëren. Het voelt alsof we al jaren een hecht team zijn. Ik ben ongelooflijk blij met haar.

Nicole Offenberg

Offenberg | Organisatieadvies | Coaching | Training

Sinds ik met Kim ben gaan samenwerken, ben ik als ondernemer veel zichtbaarder geworden! Het idee dat je alles zelf moet doen, vertraagt de ontwikkeling van je bedrijf. Dat heb ik nu zelf ervaren. Het is heerlijk dat Kim heel veel uit handen neemt. Ook als ik op vakantie ga, zorgt Kim ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Kim houdt mij scherp, denkt met me mee en is een prettig persoon om mee samen te werken. Ik houd nu veel meer tijd over zodat ik me nog meer kan richten op mijn klanten en ze kan helpen met het vergroten van hun omzet.

Christine Coenen

Have Fun in Sales

Waar kan ik je bij helpen:

1. Het bouwen van een online academie

2. Technische ondersteuning bij het geven van een webinar

3. Online marketing en/of maken van een lanceringsplan t.b.v. een (nieuw) product en/of dienst

4. Het inplannen van je nieuwsbrief, blog en social media

Staan de werkzaamheden die jij wenst uit te besteden er niet bij? Neem dan toch vrijblijvend contact met mij op. Ik heb namelijk niet al mijn werkzaamheden hierboven genoemd. Dus wie weet kan ik je toch helpen.

Dit gaan we doen:

1. We plannen een vrijblijvend gesprek in (telefonisch of via Skype) en we bekijken bij welke zaken jij hulp kunt gebruiken.

2. Ik vertel je eerlijk of ik je kan helpen en hoe ik je dan kan helpen. Tijdens ons gesprek geef ik je direct een aantal tips waarmee je aan de slag kunt.

3. We kijken of er een “match” is tussen ons. Ik werk graag met ondernemers die willen groeien zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Is er een match, dan gaan we de administratieve zaken in orde maken. Is er geen match, dan heb ik een netwerk met heel veel andere getalenteerde VA’s die je graag helpen. Ik kan je daar dan ook in adviseren.

4. Zodra alle administratieve zaken zijn geregeld, ga ik voor je aan de slag.

5. We toasten op een mooie en fijne samenwerking!

Voor welke ondernemers werk ik graag:

 

  • voor ambitieuze ondernemers die een duidelijk doel voor ogen hebben
  • ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf
  • enthousiaste ondernemers die er de volle 100% voor gaan

Wil jij een vrijblijvend gesprek met mij om de mogelijkheden te bespreken, mail dan naar kim@kimminten.nl of vul het contactformulier in.