5 juli 2018    

In mijn vorige twee blogs heb je kunnen lezen wat een virtueel manager is en wat de voordelen zijn. Heb je deze blogs gemist, je kunt ze hier lezen:

Wat is een virtueel manager?
Wat zijn de voordelen van het inhuren van een virtueel manager?

In de tekst hieronder vertel ik je meer over wanneer je een virtueel manager kunt inhuren. Voor het gemak kort ik deze term af met respectievelijk VM.

Het kan best lastig zijn om goed te bepalen wanneer je nu een VM inhuurt. Doe je dit namelijk te vroeg, dan kan het zijn dat je niet genoeg werkzaamheden hebt. En je moet de VM toch betalen. Dit betekent dus een aanslag op je budget (wat je wellicht nog niet voldoende hebt).

Maar het kan ook voorkomen dat je te laat bent met het inhuren van een VM. Je bent alle werkzaamheden zelf blijven doen en hierdoor heb je je nu over de kop gewerkt. Je kampt met een burn-out en tot overmaat van ramp moet je stoppen met je onderneming. Natuurlijk hoop ik niet dat dit jou overkomt, maar voor de beeldvorming ga ik even uit van het meest erge scenario.

Tijd om een virtueel manager in te huren

Twijfel je of het voor jou tijd is om een VM in te huren? Kijk dan of je één van de onderstaande punten herkent. Zo ja, dan is het tijd om een vrijblijvend gesprek met mij of een andere VM te plannen. Wil je een vrijblijvend gesprek met mij inplannen? Vraag dan hier een discovery call aan.

  • Je omzet is gestegen en je hebt hulp nodig om het volgende niveau van succes te bereiken.
  • Je hebt al een fantastisch team om je heen, alleen het aansturen ervan kost je teveel tijd.
  • Niet afgeronde projecten blijven je maar achtervolgen en staan als het ware de groei van je onderneming in de weg.
  • Doordat je drukbezet bent, komt het regelmatig voor dat je ‘nee’ moet zeggen tegen nieuwe kansen en mogelijkheden.
  • Je wilt niet meer de leiding over alles hebben, alles blijven monitoren en bij blijven sturen. Dit kost je allemaal teveel tijd.

Bovenstaande punten zijn slechts enkele signalen waardoor je beseft dat je toe bent aan een VM. Iedere persoon is uniek en het kan dan ook best zijn dat je bovenstaande punten niet herkent, maar dat je wel zeker weet dat je toe bent aan een VM.
Ga ook dan zeker het gesprek aan!

Wil je weten hoe je duidelijk maakt aan je virtueel manager wat je wensen zijn, houd dan mijn website en Facebookpagina in de gaten. In mijn volgende blog vertel ik je hier meer over.

Download mijn e-book over alle ins & outs over een virtueel manager

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Kim Minten om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie